HurremSultan Allah seni Hürrem kız 😅
Kasıklarda geliyor dur o ses kıkırdak sesidir içerde nereye değecek
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna o ara hedeflerimde birdaha hamile kalma varmiydi ki emin olamadim gerçi ben hala soğuk bakmiyorum supriz olursa ağlamam sanırım dmdkkdkd ay çocuk seviyorum ama şartlar uygun değil ne vardı köyde yasasaydim😂😂
belladonna kaç gündür olamadım karnım kocaman oldu dkdkkd gelmir gelmirrr testler negatif ilaçlardan sanırım belim için ilaç içmeye başladım da knk yani öyledir sanırım
perimasali802_ rahim ağzına değiyor sanırım knk valla gülmeyin hiç hoş diilll🤭🤭🤭
HurremSultan aşkım ne alakası var rahimle kuşun o nerde o nerde 🤭
HurremSultan
Köyde yaşasaydın da imkanlarım kısıtlı keşke şehirde yaşasaydım diyecektin bu döngü bitmez 😁
Ben senden 3. Çocuğu bekliyorum zaten ahahana
HurremSultan
Kas gevşetici kullanıyorsan etki etmiş olabilir. Bazı ilaçların öyle yan etkileri oluyor inşallah sende de bir yan etki olmuştur Hürrem 😁
perimasali802_ rahim.agzi işte knk rahmin basladigi yer. İlk evlendigimizde de oluyordu ama çok nadir şuan daha sık oluyor. Vajina sonsuz degil sonuçta. Bazı insanları ki kısa oluyormuş yada rahim sarkması sonucu da olabiliyormuş. Bakalım doktor ne diyecek.
belladonna kizzz köyler şehir gibi artık bı AVM yok😂 orda olsam hersene bir pirt ohhh🤪🤪🤪
belladonna kas gevşetici içtim valla dikloron 🤪🤪🤪🤪 belim anca kendine geliyor yoksa felçli Ali Rıza gibiyim😂😂😂
kizatasozu nerdesin sen varmisin yokmusun bı haber et
Buralardayım canım biraz uzağım sohbetlerden sadece 🥲
Geçen sene istediğim gibi üniversite sınavına girdim, şuan bilgisayar programcılığı okuyorum açıktan bu seneki hedefim okulum ve kariyerim için en iyi donanıma sahip biri olmak🥹🥹(hayatta kalmak ve hamile kalmamakta var hsjdjxj)
HurremSultan
Hürrem sen nerenin köylerinden bahsediyorsun 😂
Bazı köyler, hala imkan konusunda oldukça sıkıntı çekiyorlar emin misin 😃
HurremSultan
Aşırı gevşetiyor o 😜
kizatasozu tek hedefim hamile kalmamallen yılbaşı gecesi hamile kalmam😂😂😂😂😂
Bende elendim kolay gelsin size
HurremSultan az kullan insafsız diyodur gahahahhaha
Cicekliperde bide söylenişine bak sikibitli😂😂
Eskobar neeee bide yılbaşı gecesi aaaa evrene nasıl bı enerji gondermissen artık 😅 şimdi kaç aylik
keyfimvekahyasi hayatta kalmak ve hamile kalmamakta var hsjdjxj)
Benim hedefim de tam olarak bu 😅😅
kizatasozu hurremin de dileği o kalmam diyor @HurremSultan
perimasali802_ kilit baglayak biz sende gel ne duruyon uzakta cocukmu istiyosun yoksam 🤔