Hanımlar merhaba ben 3 senedir evliyim 1 yaşında bebeğim var eşim beni çok seviyordu ilk başlarda ama bana ilgisi o kadar azaldı ki bana yaklasmiyor bile onun yüzünden kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum çok mutlu olan kadınlar görüyorum bende öyle mutlu olmak istiyorum bakımlı olup kocamin ilgisi bende olsun istiyorum güzel pijama takimlarim falan olsun evde bile güzel oluyum istiyorum biraz yardımcı olurmusunuz bu konuda iyi olan hanımlar lütfen

denizinanne Aşkım mutlaka saçlarını hergün düzleştir. Dişler yüzün her zaman Işıl Işıl olsun. Her zaman parfüm sık. Tırnaklar hep bakımlı ve ojeli. Eşin eve geldiğinde hep güzel giyin sadece yatarken pijamalı ol. Ve hep güler yüz.

denizinanne

Bazen koşuşturmadan aynaya bakmayı unuttuğumuz günler oluyor, birçoğumuzun günü böyle geçiyor ama yine de eşlerimizden ziyade kendimizin değerini bilmek için küçük de olsa bakımlarımızı ihmal etmemeliyiz. El yüz yıkama, diş fırçalama gibi zaten yapılması gereken şeyleri söylemeyeceğim, onları yapıyorsundur :) ben bebeğim henüz minicikken, uykusuzluktan ölüyorken bile saçlarımı yapardım ki mutlu olayım. Yani uyusam da mutlu olurdum ama saçlarım yapılıyken kendimi hem dinç hem güzel hissediyordum, bu da mutlu olmamı sağlıyordu. Bebek emzirmekten üstüm başım darmadağın olurdu, eşim gelmeden önce evin eksiklerini gidermek için arar. O aradığı gibi üstümü başımı değişir, temiz kıyafetlerimden giyerdim. Eminim beni o halimle de severdi ama yine de kendime olan saygımdan, karşısına öyle çıkmak istemezdim. Oje sürmeyi çok severim, renklerin bile farklı farklı tonlarını alırım hep ve ojelerim çabuk biterdi. Bebek olunca ona da eskisi gibi vakit ayıramıyordum ama yazın önce bi elime oje sürerdim, bikaç saat sonra ancak diğerine sürüp tamamlardım 🥲

Deodorant gibi kişisel bakım ürünlerini mutlaka kullan. Gün içinde makyaj yapacak halin olmayabilir ama yanağına sürdüğün minik bir allık bile seni daha dinç gösterir. Ve evet, ev kıyafetleri de düzgün olmalı. Bir başkasının karşısına nasıl ki eski, deterjan değmiş kıyafetle çıkmak istemiyorsak, eşimize de aynı özeni göstermeliyiz. O da aynı özeni bize gösterecek tabii :)

denizinanne oyle dusunmeyin bu sadece sizin dusunceniz kendiniz icin ayna karsisina gecin sonra zaten icinizdeki o dusuncede gider her kadin mukemmeldir 🌺💕

denizinanne pijamayı at bırak gitsin kış ayında hiçbir pijama seksi değil. Ben de baktım bu aylarda gzl bişeyler var mı diye yok. Gerçi ben eşim için değil kendimi iyi hissetmek için alıyorum. İkincisi güzellik merkezinden randevu alıyorsun bacım cilt bakımı için. Ardından da kuaförden. Önce cildinle sonra saçınla ilgilen biraz. Maddi durumun uygunsa tabi. Maddi durumun uygun değilse hemen gratise. Bir ince bir kalın fırça evde kendine fön çekebilmen için ya da saç maşası uygun fiyat olanlarından. Bir cilt temizleyici ürün + krem + maske + vücut losyonu + saç maskesi + tırnak besleyici yağlar(bazen bulmak zor oluyo). Daha yeni bir ürün keşfettim fiyatı da çok uygun boom butter yazıyodu üstünde saç için çok güzel bir maske duş sonrası kuru saça. Trendyolda var zaten.

denizinanne pijama giymiyorum açıkçası ama evde hem rahat hem göze hitap eden şeyler giyiyorum birbiriyle uyumlu tayt insanıyım çünkü ben malesef kışın tayt yazında şort giyerim bakım rutini oluştur duş aldığın günlerde önce saçlarını maskele duş sonrası cilt bakımı yap ben genelde öyle yaparım sabah akşam yıkama jeliyle yıka yüzünü nemlendir güneş koruyucu vs sür değişimi gördükçe değişiyorsun hevesleniyorsun valla saçlarımı fön tarağıyla kurutup sonrasında parfüm sıkıyorum bütün vücudumu kremledikten sonra eşimin önünde geçmem yetiyor bide kadın dediğin gerçekten cilveli olucak ben mesela hep eşimle baş başayken +18 espiriler yaparım argosuz ama tahrik edici 😄 birde burada ki +18 postları oku gerçekten ben bu konular sayesinde utancımı yendim evrildim adeta

Ah gencligim 🥲 sabah çocuğum sabaha kadar uyumasa da ondan once kalkar dusumu alırım agiz yuz bakimi yaparım saclarimi kurutur sıkı atkuyrugu yaparim bazen de havluya sararim o da sexy duruyor bazen, esim vardiyalı çalışıyor evdeyse penye ev elbisesi yada elbise sweat giyer kokumu sıkar girer yataga kokaklar öperim evde degilse de sabah rutini ayni kışın sweat elbise cok iyi oluyo bide fitilli penye diye geciyor öyle elbiseler var millada dekolteli onlardan giyerim yada tayt üzerine bi tisort isten gelmeden sac bas düzeltir kokumu mutlaka sıkar yemek kokulu kiyafetleri cikaririm ve ben tesettürlü biriyim asla kendini ihmal etmiceksin kocan eve gelme hayaliyle yasixak bide yuzdeki tebessum gozdeki heycan kaybolmasin on numara evde istenmeyen durumlar oluyo tabiki bazen hersey kimsede 4 4luk degil o durumlar haric tabi

Hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

denizinanne ev içinde giyebileceğin eşofman takımları var üstü crop onlara bayılıyorum. Altı tayt üstü salaş tunik gibi olanlar var bana onlar çok seksi geliyo. Tayt giyersen diz altı örme çoraplar var kış için altına uygun renk giyebilirsin kış aylarındayız malum

denizinanne çocukli bir anne yedi yirmi dort bakımlı gezemez malesef. Sen kendine zaman ayrimak için eşinin bebeğe bakması lazım. Ver baksın sende suslen gel. Bir yok der iki yok der. Sonra o da alisir. Ben 2 çocukla bile heo öyle yapıyorum. Eşime veriyorum bakıyor bende saçımı başımı dusumu hallediyorukm