denizinanne pijama giymiyorum açıkçası ama evde hem rahat hem göze hitap eden şeyler giyiyorum birbiriyle uyumlu tayt insanıyım çünkü ben malesef kışın tayt yazında şort giyerim bakım rutini oluştur duş aldığın günlerde önce saçlarını maskele duş sonrası cilt bakımı yap ben genelde öyle yaparım sabah akşam yıkama jeliyle yıka yüzünü nemlendir güneş koruyucu vs sür değişimi gördükçe değişiyorsun hevesleniyorsun valla saçlarımı fön tarağıyla kurutup sonrasında parfüm sıkıyorum bütün vücudumu kremledikten sonra eşimin önünde geçmem yetiyor bide kadın dediğin gerçekten cilveli olucak ben mesela hep eşimle baş başayken +18 espiriler yaparım argosuz ama tahrik edici 😄 birde burada ki +18 postları oku gerçekten ben bu konular sayesinde utancımı yendim evrildim adeta

Ah gencligim 🥲 sabah çocuğum sabaha kadar uyumasa da ondan once kalkar dusumu alırım agiz yuz bakimi yaparım saclarimi kurutur sıkı atkuyrugu yaparim bazen de havluya sararim o da sexy duruyor bazen, esim vardiyalı çalışıyor evdeyse penye ev elbisesi yada elbise sweat giyer kokumu sıkar girer yataga kokaklar öperim evde degilse de sabah rutini ayni kışın sweat elbise cok iyi oluyo bide fitilli penye diye geciyor öyle elbiseler var millada dekolteli onlardan giyerim yada tayt üzerine bi tisort isten gelmeden sac bas düzeltir kokumu mutlaka sıkar yemek kokulu kiyafetleri cikaririm ve ben tesettürlü biriyim asla kendini ihmal etmiceksin kocan eve gelme hayaliyle yasixak bide yuzdeki tebessum gozdeki heycan kaybolmasin on numara evde istenmeyen durumlar oluyo tabiki bazen hersey kimsede 4 4luk degil o durumlar haric tabi

Hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

denizinanne ev içinde giyebileceğin eşofman takımları var üstü crop onlara bayılıyorum. Altı tayt üstü salaş tunik gibi olanlar var bana onlar çok seksi geliyo. Tayt giyersen diz altı örme çoraplar var kış için altına uygun renk giyebilirsin kış aylarındayız malum

denizinanne çocukli bir anne yedi yirmi dort bakımlı gezemez malesef. Sen kendine zaman ayrimak için eşinin bebeğe bakması lazım. Ver baksın sende suslen gel. Bir yok der iki yok der. Sonra o da alisir. Ben 2 çocukla bile heo öyle yapıyorum. Eşime veriyorum bakıyor bende saçımı başımı dusumu hallediyorukm

Uykulupingue yaramaz olur mu 😁 hem toparlanıyo hem popo kasları çalıştığı için giydiklerini daha çok yakıştırıyorsun kendine popo büyütmek için çok yapıyolar. Ama baya sancılı benden demesi. İlk zamanlar oturup kalkmalar vs acıyo baya