Medusa yok ondan bahsetmedim mesela eşim titiz bir insandır ben duş alırım komple ağzımı yüzümü yıkarım zaten ama o hafif dokunsa da koşa koşa gidiyor 2 saat yıkıyor bence Bi 4 5 kere sabunluyor o tuhafıma gitti 😂

sarikola Niye soramiyorsun ki sorr cekinmee ve bencede rahatsız oluyordur o yüzden yikiyordur

Bsrkaya ay bilmiyorum ya çekiniyorum soramıyorum yıkasın zaten de o kadar uzun yıkayınca tiksiniyor mu acaba diye düşündüm normalde mesela benden asla tiksinmez ama o durum olunca 4 5 kez elini yıkıyor heralde

sarikola O zaman sadece bu kpnuda değildir hep böyle titizdir. Kafaya takılacak şey değil bence ya tiksiniyor olsa hiç dokunmaz çünkü

sarikola Kocan o senin cekinecegin birşey yok bence sor için rahatlasın

sarikola yok ya takılma valla ben sabunla falan yıkarım ona biseyler yaptıysam 😂 oggh öyle gezemem dldkdkd

sarikola sen tuvaletten çıkınca nasıl elini yikiyorsan bu da öyle yani yıkaması normal benim eşimde yıkar veya islak mendille siler sen kendin dokununca bile yikamiyor musun ben yikiyorum veya siliyorum yani

Queen_ ya onu demedim yukarıda okuduysanız mesela yıkıyor ya o kadar uzun süre yıkıyor ki 4 5 kez sabunluyor o tuhafıma gitti yani insan normal sabunlar yıkar ona zaten bir sey demiyorum gayet normal kendim de çok dikkat ederim el temizliğime onun böyle aşırı yıkaması düşündürdü beni acaba tiksiniyor mu diye

sarikola bence tiksinmiyordur da o da temiz titiz olabilir benim eşim öyle mesela bi iş yapsa da bazen uzun yıkar sizinle alakali değildir bence

sarikola benim eşim hemen kalkmaz ilk ben banyo yaparım sonra eşim ben kalınca eline kolanys dökerim
            Çoğu zaman git yıka derim
            Bende siz takıldınız bu konuya

sarikola benim eşimde sabah duş alır işe gitmeden ama ilişkiden sonra mutlaka elini yıkar ve bu gayet normal

sarikola kız yıka sende yapış yapış mı uyuyon boşver yıkasın bisey olmaz

sarikola bence eşin yapması gerkeni yapıyor canım ben salata yaparken bile her dogradıgım sebzeden sonra tahtadan bıcaga elime kadar yıkayıp tekrar diger sebzeye geçiyorum . Şöyle düşün eşin tuvaletten çıkınca ellerini yıkamasa ve gündelik işlerine devam etse ne hissedersin bence çoook normal bişey uyurkende adam elini yüzüne gözüne götürebilir o yüzden onu yıkıyordur ama duşunu sabah alması çok normal onda sıkıntı yok bence

sarikola ilişki bittikten sonra çok normal tabiki de. Bende o da hemen duş almasak bile ellerimizi yıkar, dişlerimizi fırçalarız hemen. Hatta sizin ilişkiden sonra (abdest haricinde) yıkama yapmamanız hijyen açısından doğru değil, aslında eşiniz doğruyu yapıyor 😅

sarikola doğru olan o diğer türlü tiksinirim ağzımı da iyice yıkarım duş alamadıysam,bebem var ona dokunuyoruz neticede öpüyoruz