Aklıma takıldı bakar mısınız
sarikola yok ya takılma valla ben sabunla falan yıkarım ona biseyler yaptıysam 😂 oggh öyle gezemem dldkdkd
Queen_ ya onu demedim yukarıda okuduysanız mesela yıkıyor ya o kadar uzun süre yıkıyor ki 4 5 kez sabunluyor o tuhafıma gitti yani insan normal sabunlar yıkar ona zaten bir sey demiyorum gayet normal kendim de çok dikkat ederim el temizliğime onun böyle aşırı yıkaması düşündürdü beni acaba tiksiniyor mu diye
sarikola benim eşim hemen kalkmaz ilk ben banyo yaparım sonra eşim ben kalınca eline kolanys dökerim
Çoğu zaman git yıka derim
Bende siz takıldınız bu konuya
sarikola benim eşimde sabah duş alır işe gitmeden ama ilişkiden sonra mutlaka elini yıkar ve bu gayet normal
sarikola bence eşin yapması gerkeni yapıyor canım ben salata yaparken bile her dogradıgım sebzeden sonra tahtadan bıcaga elime kadar yıkayıp tekrar diger sebzeye geçiyorum . Şöyle düşün eşin tuvaletten çıkınca ellerini yıkamasa ve gündelik işlerine devam etse ne hissedersin bence çoook normal bişey uyurkende adam elini yüzüne gözüne götürebilir o yüzden onu yıkıyordur ama duşunu sabah alması çok normal onda sıkıntı yok bence
sarikola ilişki bittikten sonra çok normal tabiki de. Bende o da hemen duş almasak bile ellerimizi yıkar, dişlerimizi fırçalarız hemen. Hatta sizin ilişkiden sonra (abdest haricinde) yıkama yapmamanız hijyen açısından doğru değil, aslında eşiniz doğruyu yapıyor 😅
sarikola doğru olan o diğer türlü tiksinirim ağzımı da iyice yıkarım duş alamadıysam,bebem var ona dokunuyoruz neticede öpüyoruz