Askokuskom bide şey yaz tüm stoksuz kanallarımızın linki
Zara ihracat fazlası çocuk giyim hakkında
delihatunum bu çıktı bu ne peki
Askokuskom orada kanallar var stoksuz satış kanalları gözüne kestirdiğine bak bu çocuk kıyafeti sayfasıda orada var bulabilirsin orda sonra kanala katılırsın takip edersin ürünleri bedenleri
[silindi] arkdasımın evinin orda var ürünler harika ve süper. toptan satıyorlar .. yazın zara tişörtü 20 tl ye aldm. zara pantln 100 tlydi etiketi olan ürünler zaten zara’dan farklı yokki çok kaliteli. adresi bulup atayım sana
etoile açılın doktorum 😀😀😀
bitterdelisi24 doktorum gelmiş 😂
etoile nedirsennn 🥰😀😀😀
bitterdelisi24 seni dusuniremmm 😂😂
etoile oy seni yerrimmm vallahi üpeceğim sheniii😀😀😀😀😀🥹
[silindi]
Askokuskom Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah tez zamanda rahatlığa kavuşursunuz yapacağınız işte de Bolluk Bereket olsun inşallah Ben de eşime bu işi söyledim ama bizim Kargo sıkıntımız var şubeler çok uzak bize onu da nasıl yapacağımızı bilmiyoruz
[silindi]
bitterdelisi24 adresini atarsanız çok sevinirim Teşekkür ederim çok sağ olun
[silindi]
delihatunum Ben şimdi hemen o kanalı bulmaya gidiyorum çok açıklayıcı uzun bir yazı olmuş Çok teşekkür ederim yazı için aklımda ne kadar soru varsa cevapladınız özellikle de Kargo şekli çok mükemmel Çünkü Kargo bize 40-50 dakikalık mesafede arabamız da yok bebeğin de daha küçük Onunla her gün kargoya gitken zor olurdu bahsettiğiniz sistem gayet güzel ve çok iyi eğer anlaşırsak Ben her şekilde yapabileceğini düşünüyorum o kanaldakilerle inşallah da öyle olur
[silindi] burdanmı yazayım özelden mi
[silindi]
bitterdelisi24 özelden atın siz bana 🥰
[silindi] çok şükür durumumuz orta halli ama 3 çocuk ev kira vs derken Ucu ucuna yetiyor ek olarak alışveriş için bütçe kalmıyor ben yıllardır örgü işi yapıyorum insta dan dolap gardrops falan hesap açtım örüp satışını yapıyorum kazandığım parayladaihtiyacımı eksiğimi alıyorum. Kadın isterse herşeyi yapacak güce sahip bence yapabilirsiniz 😊 bende genelde oralardan alıyorum çocuklara hem daha uygun hemde güzel oluyor
[silindi] banada çok uzak eşim hep söylenir 😂 sen kazancan diye ben neden yakıt yakıyorum diye. Ben genelde toplu veriyorum kargoya o gün pazar market alışverişi oluyor zaten kargoya yakın oluyorum hepsini hallediyorum. Yada dolap mesela trendyol express lede çalışıyor ücretsiz evimin yanındaki bakkala bırakıyorum onlar alıyorlar. Başka bir seçenek olarak kargom çoksa eve çağırıyorum evden alıyorlar