ayipolmasinama birazdan yenecek veee 2 kişi misafir 4 kişi oldu herkesin dediğini yaptım bekliyoruz bakalım 🙈

TombulHatun aynen ben çağırırsam gelsinler ama hafta sonu hiç sorun değil de hafta içi aşırı sıkıntı oluyor ya birde ben çok takılıyorum o da etkiliyor sanırım

Etipetito tabi kız her dediğini yapmışsın kıymetini bilsin. Eşim ciğere bayılıyor ben hiç sevmem yapmam da ama canı istediğinde o kendine ciğer bende tavuk yapıyorum 😁😁

belladonna kız beni gaza getirdiniz eşime bazı karralar aldım diyip Bundan sonra kelle mumbar temizleme senden sorulur diyim en iyisi 😂

Etipetito bugün radikal bir karar aldım bundan sonra bu işlerin hepsi sende kim seviyorsa o yapsın yesin de 😁

TombulHatun offf bende öyleyim işte
        Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
        Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım

@etoile TombulHatun Etipetito @Medusa @melebek @Bosaniyorum @ayipolmasinama
          Canım kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin fikirlerinden yararlandım o kadar iyi oldu ki fikir vermeniz hepinizden Allah razı olsun. ♥️ Açlığında vermiş olduğu hislerle
          Fırında köfte-patates
          Pirinç pilavı
          Salata
          Çorba
          Börek
          3 çeşit meze yapmıştım 2 kişilik misafir 4 kişi oldu ve hepsi bitti. Yarı hazır, yarı el emeği günü kurtardım 🤩