ayipolmasinama belladonna evet menün iyi ve sağlamdı, neyse şöyle diyelim ‘iyi oldu bunlarda aradan çıktı’ 😂
bubenimoykum belladonna peki benim bu posta yorum yaptıktan sonra 3 gün önce yazıldığını fark etmem 🤗 Misafirler gelmşş yemiş gitmiş bile 😁😁😁
bubenimoykum belladonna lebeniye çorba öneririm yapımı kolay ve lezzetli. Mademki ayran çorbası yapacaksın bu ona yakın ama havalı yapar sofranı.
belladonna bubenimoykum olsun aşkım 😁 leblebiye çorbasını hiç yapmadım duydum ama bu ara çorba tariflerine taktım 🤦♀️ Hemen tarif alayım ama kesin bir tarif olsun 😁😁
bubenimoykum belladonna yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
bubenimoykum etoile yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
belladonna fatmake tavuk hariç benim eşimde yiyor da tavuk yiyince sonumuz acilde bitiyor genelde 😁 bu riski göze alamam ahahahah
belladonna Etipetito aslında yemek istiyor ama hep hastane ile sonuçlandığı için yiyemiyor alerjisi var vücudu kabarıyor en son doktor sakın deneme vücudun çok fazla reaksiyon gösteriyor dedi eşim de korktu yanından dahi geçmiyor 😁
belladonna Etipetito aynen bazen o kadar istekli oluyor ki mangalda falan 😁 tabi bir o kadar da korkuyor ahh canım kocam ya ahahahah