bubenimoykum belladonna yayla çorbasından farkı küçük küçük köftecikler yapıyorum içine birde haşlanmış nohut koyuyorum. Bunlar içine girince lebeniye oluyo adı 😁 üzerine tereyağ nane yakıyorum.
belladonna fatmake tavuk hariç benim eşimde yiyor da tavuk yiyince sonumuz acilde bitiyor genelde 😁 bu riski göze alamam ahahahah
belladonna Etipetito aslında yemek istiyor ama hep hastane ile sonuçlandığı için yiyemiyor alerjisi var vücudu kabarıyor en son doktor sakın deneme vücudun çok fazla reaksiyon gösteriyor dedi eşim de korktu yanından dahi geçmiyor 😁
belladonna Etipetito aynen bazen o kadar istekli oluyor ki mangalda falan 😁 tabi bir o kadar da korkuyor ahh canım kocam ya ahahahah
Etipetito belladonna Yazık ya acıdım adama ben tavuğu pek severim şuan kendimi onun yerine koydum yiyememek çok kötü olurdu benim için 🙈😂
belladonna Etipetito aşkım o bütün hıncını kırmızı et ve türevlerinden alıyor He birde balıktan 😁 sen bana acı banaaaaa
belladonna TombulHatun Aman Allahım tarihte not 😁😁 çarşamba ya da perşembe gidersin annene hemen ahahah bugün de menü de kabak vardır kesin 😁
Etipetito belladonna Aaaa öyle deme tavuğun yeri bir başka 😂sana gelicek olursak Vala Allah yardımcın olsun tavuk fırınla pilav salata tamamdır alsana akşam yemeği bana göre ama sende durumlar öyle mi vah vah çok üzüldüm 😂😂😂
TombulHatun belladonna yok tavuk var 😂😂 tabi anneme bu hafta giderim kesin 😂 çarşamba kaynanamda balık perşembe anneme giderim cuma dışardan vsr mı benim givi becerikli karı 😂😂
belladonna TombulHatun tombulcuuuum beni ve kızımı da evinize alır mısınız 😁 bir odada yaşarız ama sizin gittiğiniz her yere sizinle geliriz ahahahah. Vallahi hayat sana güzel 😁 tavuk hmmm afiyet olsun 😙
belladonna Etipetito benim için bu menü çok müthiş bir menü ama işte kader 😁 içinden oh iyi olmuş sana diyorsundur seeen. Seni biliyoruz sanki ahahahah