Yorumlarınızı, düşüncelerinizi, size göre doğru yanlış bulduğunuz şeyleri okudum düşündüm fakat ben gün içinde kendimi işime veremedim kafeden çıktığım gibi ablamı aradığımda direkt söyleyebilirdim ya da başbaşa söyleyebilirdim ama bunun ispatını ablamda olsa yapamazdım soracaktı emin misin onlar olduğuna benzetmiş olabilir misin falan diye çünkü gerçekten onları kardeş abla gibi görüyordu konduramayaabilirdi beni ciddiye bile almazdı tamam derdi ama akşam hiçbir şey olmamış gibi takılırdı bilemiyorum tepkisini eniştem benimle görüşmesine izin vermese bile ben gene ablamı görürüm ki bence yapmaz diye düşünüyorum dün ben kafede öyle söylemiyordunuz dediğimde açıklama yapmak yerine evden gitmeyi seçtiler Buda zaten benim her türlü haklı olduğumu göstermiş oldu eniştem eğer bunu bana laf yaparsa fa zaten kaçıp gitmeselerdi cevap verselerdi derim artık ablamı kullanmasınlar arkalarından konuşup beğenmedikleri evine gelip iğrenç buldukları eşyalarına oturup yiyip içmesinler bayramdan bayrama görüşsünler ablam onların yüzüne bakar onlar bakamaz ki bakamasınlar da utançlarından