belladonna melebek benimde bir sürü yakaladığım şey var ama dile getirmiyorum 😁 bazen yazmak aşırı uğraştırıcı oluyor ahahah keşke ses kaydı atabilsem 😁
melebek belladonna Kiminizin şimdi ekşi’de de kullanıcı adı vardır, yazıyormuşsunuz beni oraya “bu kız var ya bu kız ohoo” 😂
Nietzsche melebek mesleğime uygun bir nick seçtim 😂 Ama her görüşünü savunmasamda adamcağızı severim. Bu hayatın anlamı yok diyor daha ne desin 😂
etoile Gizemli olma gibi bir çabam yok da🙃 işte kapmissiniz biseyler bu nasıl gizem belladonna melebek @Etipetito @1eylul @superisi_ Yalnız @Sokaklambasi radarına girememisim bak üzüldüm 😂
belladonna melebek zaten bir oradan eksik kaldım oraya da el atacağım bu ara aklıma gelip duruyor 😁 buradan oraya naklen yayın yapacağım ahahah
Sokaklambasi etoile seni yine sadece ben merak etmemisim beni kimse merak etmemis bi de burdan dusun😂
Nietzsche melebek şu saatte bunu kaldıramam ,bebeğimin duşunu aldırdım en az 2 saat uyusun diye kapanış duamı yapıp yatacağım ,sabah izlerim tşk 😂
Sokaklambasi melebek ya bu benim videom djdkkdkdksmdms bunu o kadar cok soyluyorum ki benim oglan(3) gecen gun durup dururken dunya bostur lo dedi djdkbdjd