Eesrakrggz orda silerler hesabımı burda yapmıyorlar birde burasının belli ne olduğu orası hanımcıkların yeri

TuranAsena bende dogru bir iliskide tabiki isterim kim istemez anne olmayi

Yorumcu123 burda kufur edecek birshey goremiyorum olursada ona gore davraniriz

Zeeynep fikir sordum sadece tecrubeli insanlardan olursamda sorumluligunu alirim nedir sizi boyle kinlendiren?

Gelbilibili la ? Pardon ama ahlak bekciliginizi kendi cevrenizde yapsaniz nasil olur ? Hersey kagit parcasiyla temizlenecek olsaydi ortalikda ruhu o.. olanlar puri pak gezerdi ☺️ Saygilar

Zeeynep namus dediginiz bacak arasinda saklaniyordu degil mi? Yazik 😌

Venera yaş 25 akıl 15 neyse senin şimdi işin vardı, başka kucağa atlamak gibi

Caglarass kimse kimseyi atmiyor ilisliker tek duzey gitmek zorunda degil tabiki sorunlar olur iliskide ve tabikide boyle bir shey olacagi varsa olur bizde sorumlulugunu aliriz gerekirse kotu niyyetinizi kendizinize saklayin lutfen

Gelbilibili nekadar art niyyetli ve kotu kalplisiniz sizin gibi kalbi kara namusu bacak arasinda goren zihniyyetler varken cocuk yetisdirmekde ne bileyim ☺️

Lalderiin konu ben isem egerki oyle birshey olursa butun mesuliyyeti ustlenir gerekeni yaparim bir cana kiymayi bir kenara birakin ben bitkileri bile koparmaya kiyamam kaldiki benim vucudumda benim davranisimdan dolayi hayat bulmus bir cana kiyayim