Lalderiin sen başka türlüde kazanıyorsundur canım ya babana kalmaz o iş.
Hamilemiyim?
AntisosyalMam bi kes sesini ya o mal da sensin. Git bebeğine bak kocana bak yazık o adama senin gibi zevksiz biriyle beraber kendine gore birini bulur umarim yatakta🙈
Lalderiin Ben sana babanın parasını mı sordum 😄 Ahlaksızlığı kabul ediyon parasızlığı etmiyon 😂
AntisosyalMam yok yok beni çalıştırmıyor babam sizi bile satın alıcak kadar paramız var merak etmeyin sizin gibi sınırlı paralarla yaşamıyoruz hayatı ne yaparsın herkesin babası zengin olmuyo şans işi
Lalderiin benim yatak hayatım seni ve sizin gibi o…. İlgilendirmez. Senin onun bunun buruşturup attığı bir kadın olmadım olmakta hiçbir zaman istemezdim zaten. Seninki ona buna vermekten folloş olmuştur zaten. El kadar bebesin ağzını topla saygılı ol. Ben bebeğime de bakarım kocamada bakarım sana lafta yaparım merak etme. Size aileniz sahip çıkamıyo bari büyük olarak biz bakalım dedik işinize. Sizin gibiler yüzünden metrobüslerde orda burda heryerde istekli zannedilip tecavüzler oluyor. Vermeninde bir adabı olmalı. Çuval.
AntisosyalMam tecavüzle bizim ne alakamız var ne biçim düşünüyorsun sen ya ahlaksız sensin düşüncelerine bak. İğrenç bir kadınsın. Nerden biliyorsun onun bununla yattığımı? O…diyorsun şahit mi oldun? Terbiyesizsin sen. Çuval da sensin. Zihniyetin iğrenç senin pisliksin. Aptal kadın varoş
Lalderiin bizi sizin gibi ahlaktan yoksunlar satın alamaz. Gücünüz yetmez ama sizi değersiz paralarla çok satın alan olmuş. O….. Devam 🤣🤣🤣
AntisosyalMam cok iyi yazmissin canim ellerine saglik
Lalderiin noldu canım acıdı mı dediklerim sen benimle düzgün konuşmazsan bende seninle düzgün konuşmam. Herşey karşılıklıdır
Mommy büyük ihtimalle 🤣