Lalderiin isde biz sizin yaptiginiz isi yapmiyoruz anladinmi canim sizin paranin bollugu ordan geliyo herhalde

Lalderiin Siz nasıl yaratıklarsınız, cinayet bu farkında ısın? Ama yok Allah bigğn belanızı verir inşallah da görürsünüz bebek aldırmayı, ne iğrençsiniz ya yaşınız başınız ne sizin.

Lalderiin benim yatak hayatım seni ve sizin gibi o…. İlgilendirmez. Senin onun bunun buruşturup attığı bir kadın olmadım olmakta hiçbir zaman istemezdim zaten. Seninki ona buna vermekten folloş olmuştur zaten. El kadar bebesin ağzını topla saygılı ol. Ben bebeğime de bakarım kocamada bakarım sana lafta yaparım merak etme. Size aileniz sahip çıkamıyo bari büyük olarak biz bakalım dedik işinize. Sizin gibiler yüzünden metrobüslerde orda burda heryerde istekli zannedilip tecavüzler oluyor. Vermeninde bir adabı olmalı. Çuval.

Lalderiin Herkesin babası senin gibi evlada da sahip olmuyo ne şanslılar Bi bilsen. Elinizden gelse birbirinizin pezevenkliğini yaparsınız siz 😘

AntisosyalMam tecavüzle bizim ne alakamız var ne biçim düşünüyorsun sen ya ahlaksız sensin düşüncelerine bak. İğrenç bir kadınsın. Nerden biliyorsun onun bununla yattığımı? O…diyorsun şahit mi oldun? Terbiyesizsin sen. Çuval da sensin. Zihniyetin iğrenç senin pisliksin. Aptal kadın varoş

Lalderiin bizi sizin gibi ahlaktan yoksunlar satın alamaz. Gücünüz yetmez ama sizi değersiz paralarla çok satın alan olmuş. O….. Devam 🤣🤣🤣

Venera evlenmeden korunmasız ilişki yaşarsan burda bu soruyu sorarsın işte Allah korkunuz da yok pes

Lalderiin noldu canım acıdı mı dediklerim sen benimle düzgün konuşmazsan bende seninle düzgün konuşmam. Herşey karşılıklıdır