Hamilemiyim?
Lalderiin 🤣🤣🤣 güzel yağla
Lalderiin ah ah belki bir kişiyle bile yapmış olman o… Olduğun anlamını değiştirmez. Malesef. Senin olmayan bir adamla ilişkiye giripte herkese açık bir platformda duyurman zaten öyle bir insan olduğun anlamına geliyor. Şimdi ilerde seni kimse almazda eğerki alırsa nasıl açıklayacaksın ben sabah akşam hoop hop diye? Ya varya tam dayaklıksın seni döve döve ağzına edesim var
Lalderiin şakamısın arkadaşım aldırır ne demek ya öldürür deseydin daha iyidi. Keşke zamanında annende seni aldırsaymış
Zeeynep kız ne güzel eğleniyorduk 🤣 kaçtı ya
Zeeynep annen o:)
2cocukannesi dimi 1 pislik eksik olurdu
AntisosyalMam kaçmadım muhatap olmak istemiyorum byeee:)
Lalderiin senin annen olduğu kesin baban anneni sata sata kazanmış o paraları he bide üstüne seni de 🤣
Lalderiin ayy burda şimdi imana geldin keşke gerçekte de yapmaktan vazgeçsen 🤣 bak tövbe kapısı açıldı abdest al git oraya tövbe et 🤣
AntisosyalMam taktınız paraya çok ihtiyacınız varsa yollayalım birilerini satmaya gerek yok sizinde babanız iş adamı olsaydı siz de kazanırdınız fakirler varoşlar
Lalderiin ayy 🤣🤣 sen söyledin babam çok zengin hepinizi satın alır diye 🤣 sen başlattın bizim suçumuz yok
AntisosyalMam ay sinirlerim bozuldu yahu. Bu nasıl vicdansızlıktır Allah korkusu hiç yok mu yaa aldırır yazısını gördüğümden beri sinirlerim bozuldu
2cocukannesi aldırmakta tercih allah allah sana ne ya isteyen aldırır isteyen doğurur sana mı kaldı
Lalderiin baban nerde iş adamı ?
AntisosyalMam gözün kaldı o zaman paramızda merak etme çok var😂
Lalderiin sana mı kaldı? Bu dünya ne sana nede bana kalmaz dırırırı 🤣🤣