• Öneri
  • Düzleştirici önerisi?

Saça zarar vermeyen diyeceğim ama öyle bisey var mi bilemiyorum yine de sorayım😊
Evet kızlar düzleştirici önerilerinizi bekliyorum masam var ama sık banyodan dolayı şekli akıp gidiyor çok durmuyor sprey de kullanmıyorum arada Bi fön çektiriyorum ama ona da hep zamanım olmuyor kuaföre gitmeye 🫠
Ha bide düzleştirici öncesi sonrası ne kullanıyorsunuz sac serumu ısı koruyucu vs… ortaya karışık post öneri-kişisel bakım ne ararsan😄

kizsidikaa ben öğrenciyken bir teknoloji mağazasında çalışıyordum Remington çok satılıyordu kullanan kişilerde memnundu ben hiç düzleştirici kullanmadım bilmiyorum ama dönüşler güzeldi

kizsidikaa saça zarar vermeyen dyson o da pahalı. İmkanın varsa onu öneririm. Ben düzleştirici kullanmayı blrakalı çok oldu. Saç kurutma makinesi ve tarak yardımıyla saçlarımı dümdüz yapıyorum.

1eylul

Ay, Remington’um vardı lisedeyken. O kadar seviyordum ki… 🥲

kizsidikaa

Konudan bağımsız, seni gördükçe “kenar mahallenin cam kenarınnndaaaa” diye başlıyorum şarkıya 😍

melebek fiyatına baktım şimdi 4500 tl olmış gözüm gibi bakayım ben ona 😂😂

1eylul

Ay, şaka gibi 🥺 keşke ben de bozmasaydım 😂

MedavikPastam dyson rüyalarda 😂2.5 3 bin bandında biseyler olabilir en fazla kuzum🍀benim saçlarım biraz elektriklenen kabaran cinsten kurutma makinesi kullanmak bile istemiyorum 😂acayip bisey oluyor

kizsidikaa

Pandemide sıkıntıdan diziye sarmıştım, unutmuştum bayadır. Seni görünce aklıma geldi, ben de bebeme söyleyeyim 😂

Susunbebekuyuyo evet baya övülüyor araştırıyorum şuan. Ben lisedeyken kullanıyordum saçımdan duman ya da buhar gibi bisey çıkıyordu annem kahroluyordu kadın yandı saçların diye 😂😂

kizsidikaa bişey olmaz ya ben şahsen düzleştiriciler yokken ablamın saçını ütüyle düzleştiren nesilden geliyorum hiç yanmadı 🤣

kizsidikaa

kizsidikaa canım bende hem remington var bir de kuaföre gittiğimde trina diye bir düzleştirici kullanıyordu. Çok hoşuma gitti aldım. Çok memnunum. Arada remington arada trina fark var mı bence yok. Ya da varsa ben farkedemiyorum