kizsidikaa remington kullanıyorum ben çok memnunum ☺️
Düzleştirici önerisi?
kizsidikaa ben öğrenciyken bir teknoloji mağazasında çalışıyordum Remington çok satılıyordu kullanan kişilerde memnundu ben hiç düzleştirici kullanmadım bilmiyorum ama dönüşler güzeldi
1eylul belladonna teşekkürler canlar🌸😚
kizsidikaa saça zarar vermeyen dyson o da pahalı. İmkanın varsa onu öneririm. Ben düzleştirici kullanmayı blrakalı çok oldu. Saç kurutma makinesi ve tarak yardımıyla saçlarımı dümdüz yapıyorum.
Konudan bağımsız, seni gördükçe “kenar mahallenin cam kenarınnndaaaa” diye başlıyorum şarkıya 😍
kizsidikaa düzleştirilerin hepsi zarar ama bu zarara tek değeni remington gerçekten fön gibi duruyor
MedavikPastam dyson rüyalarda 😂2.5 3 bin bandında biseyler olabilir en fazla kuzum🍀benim saçlarım biraz elektriklenen kabaran cinsten kurutma makinesi kullanmak bile istemiyorum 😂acayip bisey oluyor
melebek ay bizim evde her gün söyleniyor 1.5 yas bebem de oynuyor 😂🥰
Pandemide sıkıntıdan diziye sarmıştım, unutmuştum bayadır. Seni görünce aklıma geldi, ben de bebeme söyleyeyim 😂
Susunbebekuyuyo evet baya övülüyor araştırıyorum şuan. Ben lisedeyken kullanıyordum saçımdan duman ya da buhar gibi bisey çıkıyordu annem kahroluyordu kadın yandı saçların diye 😂😂
melebek aç hemen izle sakin jeneriği atlama 😂😂
Ahahahhahahah diziye vakit ayıramam ama introyu izlerim 😂
kizsidikaa Ben de kizlara sorarak almistim cok begendim. remington s5505 genis plakali olan modeli.
- Düzenlendi
kizsidikaa bişey olmaz ya ben şahsen düzleştiriciler yokken ablamın saçını ütüyle düzleştiren nesilden geliyorum hiç yanmadı 🤣
kizsidikaa remington geniş plaka olanı önerrim senelerdir mükemmel
kizsidikaa canım bende hem remington var bir de kuaföre gittiğimde trina diye bir düzleştirici kullanıyordu. Çok hoşuma gitti aldım. Çok memnunum. Arada remington arada trina fark var mı bence yok. Ya da varsa ben farkedemiyorum
Susunbebekuyuyo evet ya😅 şimdi işi koruyucular falan da var sanırım