Enerciii ay ne demek candır Qlairista kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum 💕💕

zarifhanim anladım çok teşekkür ederim dikkat ederim adet başlangıcında başlamak lazımmış ama ben dün başladım bakalım inşallah bir şey olmaz

Ask_hosmus önce biz dedim hep çocuk fikri çok uzaktı ama o da lazım o yüzden tek yeter🥰☺️

dln sağlık ocağına danışın ben hem kadın doğum doktoruma hem sağlık ocağındaki ebeye sorarak başladım

kanalize ya ben de doktorumdan istedim bana vermedi nedeeeennnnn🥹 sürünüyom valla çok kötü hap olmadan yaşamak 😂😂

kanalize Ben bunu doktoruma sorduğumda bebeğin henüz çok küçük ,6 aylık olana kadar başka şeylerle korunun demişti

Nietzsche 6 aya kadar sadece Cerazette 6. Aydan sonra başka haplar kullanılabiliyor özellikle okudum prospektüsü emzirirken doktora danışarak kullanılabilir yazıyor benim bebeğim emmiyor şuan maalesef zaten🥲🥲

kanalize süte geçiyor zararlı bebeğe veremem dedi ısrar ettim hatta ama :((( vermediii bana

kanalize emzirirken kullanılıyor diye biliyorum onu ama benim doktorum cins heralde bilemedim 😂😂

Burnumageliyoduslkmsn ben eşimi karıştırmıyorum ona da bırakmıyorum, kısır kalsam ben kalırdım iki yıl ara vermeden kullanıp bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım onlar bizim sahibimiz değil ki vücudumuzla ilgili aldığımız kararlara karışabilsin bilemiyorum tabi herkesin ilişki dinamiği farklı tabi ☺️

Cicikiz ben hepsini birden yapın garantiye alın derim spiral + hap + prezervatif diyorum bende susuyorum 😂😂

Cicikiz doğru doğru bide o var 😂😂 ben doğumdan hemen sonra implant taktırıcam bide 40 çıktıktan sonra hemen spiral taktırırım mis gibi 😂😂 aslında bağlatmayı düşündüm çevremdekiler pişman olursun yaşın küçük falan dedi vazgeçtim bende 😂