Cerazette
zarifhanim anladım çok teşekkür ederim dikkat ederim adet başlangıcında başlamak lazımmış ama ben dün başladım bakalım inşallah bir şey olmaz
Ask_hosmus önce biz dedim hep çocuk fikri çok uzaktı ama o da lazım o yüzden tek yeter🥰☺️
kanalize içe boşalma serbestmi haplarda
- Düzenlendi
Burnumageliyoduslkmsn evet 🙌🏻 zaten rahatlığı orada diye düşünüyorum
kanalize kocam saniyorki onları kullanırsam kısır kalicam çok ilkel biri kendisi
Burnumageliyoduslkmsn ben eşimi karıştırmıyorum ona da bırakmıyorum, kısır kalsam ben kalırdım iki yıl ara vermeden kullanıp bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım onlar bizim sahibimiz değil ki vücudumuzla ilgili aldığımız kararlara karışabilsin bilemiyorum tabi herkesin ilişki dinamiği farklı tabi ☺️
Cicikiz ben hepsini birden yapın garantiye alın derim spiral + hap + prezervatif diyorum bende susuyorum 😂😂
Ask_hosmus kız iğneyi unutmuşsun bide iğne yaptırmak lazım 😂
Cicikiz doğru doğru bide o var 😂😂 ben doğumdan hemen sonra implant taktırıcam bide 40 çıktıktan sonra hemen spiral taktırırım mis gibi 😂😂 aslında bağlatmayı düşündüm çevremdekiler pişman olursun yaşın küçük falan dedi vazgeçtim bende 😂
Ask_hosmus bence bağlat canım 4 tane bar daha niye pişman olacaksın ki 10 tane mi doğurcan 😂