bitterdelisi24 ay keske hepsini alip gideydin yusuf 🤣
karanlık yol … bölüm 14 ✈️✈️
Canemin_1 insanlık etmiş sagolsun :))
bitterdelisi24 kız bir senedir yoktum 1 hikaye tekmi yazdn bende heyecanla bakiom dedm be hikayeler gelmiştir smdi bitterimden e ben bunu hemen bitirirm kiii 😘😘
bitterdelisi24 baaayiiiillllldiiimmmm tek kelimeyle muhtesemdi ama çabuk bitti hem daha sonu gelmemiş 😥😥 hemencecik bitti ki bu kuzum doymadım ben
fistikli_gaymakli_baklava nerelerdesin sen
fistikli_gaymakli_baklava canım benim sagol nerelerdeydin ay seni gördüğüme çok sevindim
bitterdelisi24 kuzu iş güç çocuk tasinma derken hiç gelemedm valla unuttm bir ara ama döndüm bende sevindm gelir gelmez senden bildirim aldigima kuzum😘😘
bitterdelisi24 hikayenin sonu bitmedi daha dimi yeni bölüm gelsn yeni hikaye yarım saatte bitirdm ben
fistikli_gaymakli_baklava yaa bende girmiyorum eskisi gibi pek sarmıyor nedense :)
fistikli_gaymakli_baklava bitircektim kaldo öyle ya 😀
bitterdelisi24 öle galiba haklısın bende eskisi gibi takilamiorm ama hikayyei bitir beee insaf ve kuzu bir sürü merak eden var sonunu farkettm pek aktif olmadigini sayfana baktm azacuk😂😂🤭🤭🤭
fistikli_gaymakli_baklava bu ara nedense böyle eskilerden pek kimsede yok ya onları da özlüyorum acıkcası seni gördüğüme sevindim o yüzden 🥰💜
bitterdelisi24 bende gelir gelmez senden bildirim gördüğüme sevindm canım inan baktm biraz paylasimlara eskilerden aktif goremedm haklısın ama sen yinede hikayeyi bitir ve kusum valla her geldiğimde yenisimi geldi die bakiniom🥰🥰🥰
fistikli_gaymakli_baklava hevesim kaçtı ya:) bilmıyorum eski modumu yakalarsam inşallah o zaman yazarm söz :)