Yetoooooooyaaaaa Cesarete bak hala yaa manyak mıdır nedir. Ortaya çıkarsa napacak acaba hiç mi korkmuyor
Erkekler hisseder mi??
Yetoooooooyaaaaa sen de tam adamını bulmuşsun 😁😁😁
Yetoooooooyaaaaa piissss. Allahtan aynı şehirde değilsiniz
- Düzenlendi
belladonna konunun buralara kadar geleceğini bilseydim konuşur muyum 🥴
belladonna çok şükür ya karısına üzülüyorum sonuçta evlendi çocuğu var ama aklı hâlâ eski konuştuğunda 🤦🏻♀️
Medusa korksaydı istek atar mıydı kız 🤦🏻♀️
Yetoooooooyaaaaa işte insan bilemiyor ki olmuş bir kere
Yetoooooooyaaaaa senden başka kimlere neler yazıyor birde o var
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa takıldığını anladım da İyiki öyle olmamıs . Kıyamam ya . Yazık günah kadına
Yetoooooooyaaaaa Yavrum esinin huyunu bildigin halde hep birlikte gezmeye gitmeniz cok yanlis geldi bana. Annenin kuzeni olabilir ama sonuc olarak eski sevgilin ve kocan gezmeye gitmissiniz. Bu saatten sonra ogrenirse daha cok kizar. Sen soylemeyerek adamin gozunde esini biraz enayi yerine koydurmussun. Ne akil veriyim onu da bilemedim yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal. Ama ne olursa olsun adamla ayni ortamama girmemelisiniz.
Yetoooooooyaaaaa hissetmek değilde sanki biliyor ve senin sylemeni bekliyor gibi bence eşinden saklama. Ayrıca nasıl evli olduğun halde msj atma cesareti buluyor.
Yetoooooooyaaaaa bu kişi zamanla daha da ileriye gidecektir. Sizi takıntı haline getirmiş. Bir tanıdık aracılığıyla eğer bir daha sizi rahatsız ederse eşinize söyleceğinizi iletin. Siz sessiz kaldıkça adam durmuyor ve sürekli sizi rahatsız taciz ediyor. Eşiniz bence de o kişi olduğunu hissediyor. Eşiniz öğrenmeden birşekilde önleminizi almanız lazım. Gerekirse annenize bahsedin ve ondan yardım alın. Anneniz gerekli sert konuşmayı yapar o kişiye. Anneniz hem böylelikle onu da evine sokmamış olur.
Sokaklambasi geldi eşime de söyledi ve zaten o kişiden şüpheleniyor ben gitmeyelim dese bu kesin o kişi diyecekti ve kötü bişey olur diye korktum. Hani eşim olmadan kardeşlerimle giyseydim bu dediğine hak verirdim. Allah’ta şahit asla kötü bir niyetle gitmedim. Belki beni kötü biri olarak gördün ama bazı korkularım olduğu için gidelim dedim.
Enderr_celebi ben bekardım üniversite okuyordum kendisi evliydi. Olayın üstünden baya zaman geçti. Şuan eskisi kadar görmüyorum ama adı üstünde akraba ve ister istemez başka yerlerde karşımıza çıkar.
superisi_ eşinden çok korkuyor bir daha tekrarlarsa hapse atarlar.
belladonna o kadarını bilmiyorum ama umarım bir daha görmem onu 😬
Ashley ben hep korkudan sessiz kaldım yoksa anlayacağı dilden konuşmasını bilirdim. Hani bana iftira atıyor da diyebilir kim böyle birşeyi kabul eder ki? Eşime diyemiyorum o ayrı bir korku. Biraz cesaretli olsam bunca şey başıma gelmezdi 😏
Yetoooooooyaaaaa o zaman adamı tehtid et en azından msj vs olmasın eşine anlatmaktta başka olaylara kapı acar kavga vs Allah korusun
Yetoooooooyaaaaa arada küslük olmadığı sürece olsa da, düğünde dernekte illa ki görürsün
Yetoooooooyaaaaa Niyetinde asla kotuluk gormedim. Ama korkuyla yanlis yapmissin. Afedersin bu olayla durum b*ka sarmis farkli bi boyuta tasinmis. Kendi yerine koy esinin akraba tarafindan bi sevgilisi olmus. Okey bunu kabul edebilirsin. Ama esin sana kim oldugunu soylememis kadinla gezmeye gitmissiniz. Sen esinin niyetinde iyilik yada kotuluk arar miydin bu durumda. Ben seni anliyorum ama kimse bunu kabul etmez.