mca kanalize inşallah 🤍 ama şu an Kendi mesleğimi yapmıyorum doğum fotoğrafçılığına başladım ilerlemeyi düşünüyorum Allah’ın izniyle 🌸
kanalize Aselparlaa hayalimdeki meslek diyebilirim yani hergün kargo geliyor kıyafete dayanamıyorum kendi mağazam olsa keşke🤭 eşlerimiz meslektaş Allah korusun hepsini🥰
Aselparlaa kanalize kesinlikle öyle 😂 en güzelidir her sattığın üründen kendine de alabiliyor olman 😂 Aminnn inşallah 🤲🏻
kleopatranizzz kanalize ben anasınıfı öğretmeni eşim muhasebeci 2. Çocuktan sonra bıraktım şuan da ev hanımligi modu açık 🤣🙃
rebullavanda kanalize bende lise çıkışlı hemşireyim 1 yıl devlet hastanesinde çalıştıktan sonra tembelliği sevdiğimi anlayarak banka okudum 🤣
veraeyl etoile Ahahhaha emzirirken yaptırabilirsin ama yinede doktora danış tabi çünkü kana karışan bi işlem değil
veraeyl etoile biz kuaf diye bir marka kullanıyoduk çok memnunduk evde kendine yapabilirsin aslında set olarak alıp üstünde aşama aşama yazıyor tuzsuz şampuanı ve keratini var önce şampuanıyla yıkıyosun sonra keratini sürüp presliyosun
etoile veraeyl yok kuaffor de yapacağım evde aman aman olmuyor. Hizmet sektörüne can vermek istiyorum 😂😂
kanalize rebullavanda zor sağlıkçı olmak bende evlilikle birlikte kaldıramam diye atandım gitmedim evliliğe alışayım çocuğu büyüteyim yine düşünüyorum ama