Kızlar şuan bir ciddi bir ilişkim var. Herşey yolunda giderse yaz sonu gibi evlenmeyi düşünüyoruz. İlk deneyiminiz nasıldı, forumda bir sürü adını bilmediğim cinsel kelimeler cinsel pozisyonlar okuyorumm kız siz bunları nerden nasıl öğrendiniiizzzz merak ediyorum. Anacıımmmm şehirde büyüdüm ama kendimi şuan dağda yetişmiş biri gibi görüyorum. Aileden de kaynaklı muhafazakar bir aile de büyüdüm. Normalde böyle bir post atmam ama zincirimi kırıp öğreneyim ilerde evlenince lazım olur, cahil gözükmeyeyim fjfkfkdk 😃
yollan gelsin ne nedir 🔥🚀

Ashley bizimki üni zamanında sevgiliyken oldu zaten öncesinde de baya yakınlaşmamız olmuştu bir gün çok istekliydik oldu eşime bıraktım kendimi ve asla daha pişman ay yine aklıma geldi ama unutamadığım bir andı romantik ve ateşliydik o dönemler sonra zaten birlikte oldukça kendimizi keşfettik ve daha da zevk almaya başladık pozisyonları felan da eşimle öğrendim neyden hoşlandığını ve hoşlandığımı 😒💐😍

Senanur-35 bende hiç araştırmadım. Adet döngümü takip etmek için bu uygulamayı yükledim ne biryerde duydum ne birinden gördüm. Uygulamayı inceledikçe anaaağmmm içinden neler çıktı, iş nerelere gitti 😆 haattta bazen kendime şaşırıyorum yorumlarınızı okurken cinsellik, belaltı olan konuşmadan hep uzak durmuşumdur.

superisi_ aşkoommm welcomeeee 😆 bi vakit bulup bakamadım şu look at me programına. Espirinin devamını getiremiyorum 😆😆😆

Ashley kız bu sefer adam Dicek bunları nasıl öğrenmiş 😂😂😂😂 boşver sal kendini yaptıkça öğrenilir

Ashley cinsellik kadın için de erkek için de zaruri olmamakla birlikte ihtiyaç bana göre. Uzak durmana gerek yok bu tür konulara🙂

29 yaşımda evlendim ,3,5 senelik evliyim.Ben de eşim de birlikte deneyimleyerek tecrübe edindik ☺️

Ashley cano buradaki çoğu kişi ben dahil eşi ile öğrendi bence sende eşin ile ilkleri yaşa öğren daha anlamlı olur zaten ilk geceden sonra gerisi gelir 🫶

Ashley herkesin dediği gibi deneye deneye öğreniyor insan 😁 bende o şekil yani öğren kız zarar gelmez bilememek değil öğrenmemek ayıp hahjajsjsksjsjdhsjs

Ashley valla bende eşimle nişnlıyken a ateşliydik onunla öğrendim buradaki arkadaşlarım sayesinde alevlendim diyebilirm bence ilk ilişki çok güzel ve özel olmalı 🥰

rain bir komşum var böyle konular açar konularda da rahattır biraz bende bu konuları kapattırırım. Bil diye söylüyorum falaan der. Bu yüzyılda bu kapalılık da geri kafalılık çok fazla falan der. Geri kafalıda değilimdir. Konuşmayı tercih etmedim sadece. Yargılayıcı dil konuşur bende kendimi kötü hissederim. Yalnız olmadığımı görmüş oldum, Beni rahatlattınız kızlar💐

• rain bunu yanıtladı.
              • rain bunu beğendi.