Eskobar Zeynooo03 sonuna kadar inanmıyorum o kadar eminimki inşallah yanılmam yanılırsam özür dileyeceğim çünki okadar laf ettim😂
Zeynooo03 Eskobar ben inanıyorum çevremdede bu tür şeyler gördüğüm için ama biliyomusun yapanlarda hep karekteri zayıf düşük insanlar yani bu tür şeylere yönelenlerin piskolojilerinin normal olduğunu düşünmüyorum zaten
Eskobar Zamansiz_ dayanamıyorum insanları salak yerine koyup sömürmelerine inşallah yanılıyorumdur bu konularda pek yanılmam
Cicekliperde ckkrs doktorla konuşmaların bana çok saçma geldi ya . Adam ilgilendi güler yüz gösterdi diye sana aşık mı oldu yani. İlgiye muhtaçsın ama onu diyebilirim sadece
ckkrs Eskobar içinde varmış zaten devam et sana hikaye gelsin alismissin yalancilarin dolancilarla beraber yaşamaya ben doğru söyleyince inanasin gelmiyor
Eskobar Zeynooo03 ben bu olaya acayip merak saldım😂😂😂 Bu olay burda kapanmaz bilmem kaçıncı peride muharebesine varmısınız😂😂😂
Eskobar ckkrs sıkıntı yok orda çalışan bi tanıdığım varmış yani bi tanıdık o klinikte çalışıyormuş gbt ni çıkarcam inşallah bende tam kayserideydim tesadüfün böylesi bi diş temizleteyim o sıradada seni sorarım 😂
Zeynooo03 kizsidikaa bide karısı peride kullanıcısı çıkıyormuş eyvah eyvah ortalık iyice karışır vallaha 😁😁
Sevde_20 ckkrs çok şey yazardım ama sadece şunu soyliyim kocan bunu yapsaydı buraya post açıp neler yazardın onu düşün.. hala nikahın varken kusura bakma kimseyle böyle hisler yasayamazsin çok hevesliysen bosan sonra hissedersin anlıyor musun ???