ckkrs
Yani ne yazacağımı şaşırmış durumdayım duygusal boşluğunuz olduğu için bu davranışa yönelmişsiniz ama çok yanlış eşiniz yapmış olsa zorunuza gider siz yapincada farklı olmuyor bosanmadiginiz için aldatma sayılıyor benim mesela doğum yaptığım doktorum çok sıcak kanliydi karsilassak bile konuşurduk sıra beklerken görünce gülümserdi ama ben aklımdan hiç böyle bir şey gecirmedim bunu yaşamış olmaniz sizi beğeniyor değil doktorlar hastaları ile ilgili olmak zorunda bence siz yanlış anlamışsınız.Eger sevmiyorsaniz boşanin ya kadınlar güçlüdür her türlü ayaklariniz üstünde durabilirsiniz ondan sonra hayatiniza birini alın bu şekilde başka yuvalara yazık oluyor ya gerçekten yapmayın adam evli demis ama sen inanmıyorsun benim eşim de Instagram da benim resmim yada tarihimiz yoktur ama evliyiz anlatabildimmi bence ona karşı kendinizi daha fazla düşürmeyin ve kendinizi küçük duruma sokmayın daha fazla önünüze bakın ondan sonra böyle şeyler düşünün daha ne diyeyim bilmiyorum aklınızı başınıza alın