ikiprensannesi akspnr can8m kan değerlerine baktır, 3 yildir geçmeyen enfeksiyonumun sebebinin kansızlık olduğunu öğrendim, ne antibiyotikler fitiller kullandım fayda etmemişti, kan hapı kullandım ve aynı zamanda yanında antibiyotik kullandım kısa bir sürede geçti
akspnr ikiprensannesi aslında benimde kansızlığım var pekmez yemeye çalışıyorum gerçekten onla alakası var mıdır ya çok şaşırdım şuan
Elisam2022 Ay bende de tekrarlayan mantar vardi, nioli yağından çözümü buldum. Belki enfeksiyona da iyi gelir aslında denemekten ne zarar gelir ki. 2 3 damla iç camasirina damlatiyosun o kadar
akspnr Elisam2022 aslında aldım ama bi zararlı bi zararlı değil diye okuyorum bi kullanıyorum bi kullanmıyorum emin olamıyorum çok
Blgzr Elisam2022 merhabalar bende de çare bulamadığım sürekli tekrarlayan mantar sorunu var. Gerçekten bahsettiğiniz ürün işe yarıyor mu?
ikiprensannesi akspnr kadın doğum uzmanı öyle söyledi, ve dediği gibi de kan ilacını düzenli kullanimda geçti, pekmez vs yemek hap kadar etkili olmayabiliyor, yinede sen bilirsin canim
Elisam2022 Blgzr Açıkçası bende işe yaradı. Bayadır akıntı kasinti yok,1,5 aydır kullanıyorum bir zararını da görmedim
ikiprensannesi akspnr akspnr okadsr çok kan ilacı adı varki canım bende mide bulantısı yaptığı için sürekli değiştirdik, sen yine doktoruna danış ona göre kullan gyno ferro kullanmıştım hamileyken de
askokuskomm Ama gebelik düşünüyormussun o yüzden doktora danışıp iç . Bide maydonoz . Bunları doktora sorup içebilirsin canım