Elisam2022 Ay bende de tekrarlayan mantar vardi, nioli yağından çözümü buldum. Belki enfeksiyona da iyi gelir aslında denemekten ne zarar gelir ki. 2 3 damla iç camasirina damlatiyosun o kadar
akspnr Elisam2022 aslında aldım ama bi zararlı bi zararlı değil diye okuyorum bi kullanıyorum bi kullanmıyorum emin olamıyorum çok
Blgzr Elisam2022 merhabalar bende de çare bulamadığım sürekli tekrarlayan mantar sorunu var. Gerçekten bahsettiğiniz ürün işe yarıyor mu?
akspnr ikiprensannesi aslında benimde kansızlığım var pekmez yemeye çalışıyorum gerçekten onla alakası var mıdır ya çok şaşırdım şuan
ikiprensannesi akspnr kadın doğum uzmanı öyle söyledi, ve dediği gibi de kan ilacını düzenli kullanimda geçti, pekmez vs yemek hap kadar etkili olmayabiliyor, yinede sen bilirsin canim
Elisam2022 Blgzr Açıkçası bende işe yaradı. Bayadır akıntı kasinti yok,1,5 aydır kullanıyorum bir zararını da görmedim
ikiprensannesi akspnr akspnr okadsr çok kan ilacı adı varki canım bende mide bulantısı yaptığı için sürekli değiştirdik, sen yine doktoruna danış ona göre kullan gyno ferro kullanmıştım hamileyken de
askokuskomm Ama gebelik düşünüyormussun o yüzden doktora danışıp iç . Bide maydonoz . Bunları doktora sorup içebilirsin canım
Yasooo akspnr nioli yağı hakkında bilgin var mı canım kadın doğum uzmanlarının da tavsiye ettiği bir yağ memnuniyet çok fazla kayınvalideme duyumlarim üzerine önermiştim sonuçtan memnun kaldı
Eskobar akspnr bende aynı illetten muzdariptim kaşıntı aşırıydı sürekli doktora gitmekten bıkmıştım artık hamile kaldım progestan kullanırken allerji yapmıştı aşırı kaşınma yapıyordu ağızdan aldığımdada çok baş dönmesi oluyordu sonra markasını değiştirdik o biraz daha iyiydi ama akıntı çok fazlaydı yine kesik kesik hamileliğim biraz ilerleyince doktor yine krem fitil yazdı ama geçmek bilmiyordu en son bi krem ve fitil yazdı ondan beride hiç olmadım doğum yaptım bir sene geçti çok şükür iyileştim yani seni benden iyi kimse anlamaz berbat bir durum benim akıntımdan yatak çarşaf hep ıslanıyordu pedde kullanamıyordum artırıyor diye çok şey denedim ama geçmedi sirke vs rahatlatıyordu biraz iyi geliyor zannediyordum meğerse daha çok zarar veriyormuşum Kendin temiz ol sadece başka bişey yapma bide hergün yoğurt ye faydasını ben pek göremedim ama oluyormuş