Ulkukrts yavruceylan kesinlikle hayatımda bu yaşıma kadar sadece eşime özel olduğum için kendimle gurur duyuyorum
Zeeynep yavruceylan ahh pardon canim benden cok gordun dimiii sokulmak nasil bisey farkli farkli adamlardan hangisi daha guzul 1mi 2mi 3mu yoksaaa 4ncumuu hangissiiiii????
yavruceylan Yolgosterenaplaa sizin gibi olsam kocamla yuz yuze bakmazdik muhtemelen sevmiyoruz boyle bi sey bilmeyen insanlari biz 😁😁
Yolgosterenaplaa yavruceylan niye bişey bilmesek cocuk nasıl yapalım yada yıllardır evli kalalım . Demek ki bizde biliyoruz değil mi . Ne cahilsin ya . Senin anne olduğunu bile düşünmüyorum savunmak için sırf yalan söyledin valla yazık sana
Zeeynep yavruceylan evet benim malim senin malin hangisi 1 2 3 4 hangisi?? Aptal simdi seninki vere vere gartlasmisdir pislik
MasalsMommy Emsa12345 Yapıyorsak da ulu orta yabancılara anlatıp sormuyoruz be canım😬 Bir de karşı savunma postları çıktı tövbe tövbe 🤭
Caglarass yavruceylan Ahahahah komik şey. Seninki kese kağıdıyla skyo heralde nerden biliyon sen böyle 😄😄
Yolgosterenaplaa yavruceylan laf bulamadın galiba . Yarın git yattığın kişilere sor şey karşılığı para değil de bana bir iki laf öğretin diye . Hadi byyyy