• Öneri
  • Birlikte oturmak / akıl verin

Hanımlar çok kısa özet geçeceğim benim eşimin ben evlenmeden önce borcu varmış yani dolandırılma gibi bir şey beni bir şekilde kısa süre ailesi ile oturmaya ikna etti her ne kadar aklıma yatmasa da bir yıl oturma şartı ile kabul ettim bir yıl dolunca içinde bulunduğu durumu itiraf etti ben anlamıştım ama tam olarak ne olduğunu çözemiyordum işte geçinebilmemiz için bir krediyi biri ile kapatmış daha çok borç olmuş vesaire bana 5 ay daha bekle borçlar bitsin dedi işte bu süre dolmaya yakın da bir dört ay daha çıkardı ama inanın artık gücüm kalmadı eşim önceden stresliydi zayıflamıştı hepsini içine attığından strese girmiş iyice bana anlattıktan sonra ben zaman tanıyınca keyfi yerine geldi eskisine nazaran daha mutlu ama bu seferde ben psikolojik olarak çok yıpranıyorum bebeğimiz çok küçük her şeye müdehale ediliyor bebeğin uyku saatini bile ayarlamakta güçlük çekiyorum sürekli öpmeler bebeği kucağıma bile alamıyorum neredeyse siz olsanız eşiniz için biraz daha bekler miydiniz inanın o strese girmesin istiyorum eğer ayrı eve çıksakta daha çok borçlanacağız geçinebilmek için öneri istiyorum

anneoluyorum Ben aynı apartmanda yaşadım bi süre o bile çok kötüydü😂😂
    Soruna gelirsek eğer şuan zaten borcunuz var. Ne kadar kazanıyor eşin bilmiyorum ama ayrı eve çıksanız her şeyinizi zorlanmadan karşılayabilir mi? Ekonomi malum, gittikçe de daha kötü oluyor malesef. Güncel borcunuzun üstüne borç eklemeyin, borç bitince de çıkarsınız. Ama bunu eşinin aklına kazıman lazım çünkü sen, her biraz daha süre istediğin de kabul edersin zaten diye iyice rahata alışır ve o evden çıkamazsınız.
    Net konuş eşinle, borcunu harcını hepsini açıkça göstersin, hesap yapın süre belirleyin ve onu aşmasına izin verme. Daha çok yıpranırsın yoksa

Medusa maalesef karşılayamıyor ben takılarım ile geçinmeye de razıyım ama o evdekinden de olmamanın derdinde..

anneoluyorum bu zmana kadar gelmeniz bile büyük sabr gerektiriyor ama şok 4 ayı da geçirin derim biliyorum çok yıpratıcı bir süreç ama biraz daha zaman verin baktınız yine süre istiyor busefer tek kalemde silin çünkü oyalıyor demektir kesin dille tarih verin su ayda ckicaz bni mutsuz etme daha fazla bn yipraniyorum çocuğumla seninle vakit geçirmek istiyorum ewimin düzeni olsun istiyorum gibi şeylerle kesin dille birdaha ertelenmesini istemeyin elinizden biseyde gelmez şu durumda sabır edin inşallah düzelir hersey gönlünüzce olur🤲

anneoluyorum O rahatlıktan vazgeçmek istemiyor işte. Bu yüzden borcu bahane ediyordur ama dediğim gibi işin peşini bırakmayın ki sürekli bunu bahane edemesin.

2minnosannesi duanız için sağolun 🙏 aslında kararı da bana bıraktı anlattıktan sonra bir şekilde ben geçinmenin yolunu bulurum elimizde bu var bu kadar kalıyor kira bu gibi anlatınca başka çıkar yol bulamadım

anneoluyorum bizde beraber yasiyoruz canım bende istedim ama olmadi diyeceğim tek se net ol evi ayır cocuguna yazık esine gelince o konforundan olmak istemiyor gibi geldi bana ya da annesi öğütlüyo..bizi böyle böyle kandırıyorlar bence kısa kes artık net ol konus önce bebegini aileni dusun demelisin bak cocugun uyku saatine bile karışıyo diyosun yazık degil mi yavruna suçu ne bunu cekiyo yerinde olsam acımam erkek milleti en mutlu olduğun zaman sırtından vurur diye bi söz duymustum bi filmde…ve bence gerçekten öyle..diyeceğim o ki cektigine de degmez bebegine de yazık olur konus ayır 3 ay 5 ay onlar anne ogul seni kafalamış tatlım bunlar böyle oluyo ben 5 senedir icindeyim merak etme sen dünya kadar mallarida olsa bi bahane uretirler olan sana ailene bebegine olur esine aile olmasını öğret yoksa onlar sorumsuz ana baba konforuna alışmış küçük erkek çocuğuna dönüşüyor zamanla benden sana tavsiye net ol acıma hak etmiyolar…..!

Sevde_20 ailesinin borçtan haberi yok ama gitmemizi isteyeceklerini de sanmıyorum gitme konusu açılınca bile tavırlanıyorlar

anneoluyorum bende birlikte oturdum allah belamı vereydi de kabul etmeseydin benim eşiminde kredi borcu altın borcu nakit borcu her türlüsü vardı ben daha fazla dayanamadım evi ayırdım şuan tüm borçlarını kolay bir şekilde ödüyor hep biz onları düşünüyoruz yıpranan biz oluyoruz biraz da onlar kendinden ödün versin ayrı ev isteyin az masraf yapar borcu ödersin sonradan yaşarsın hayatını olan sana olur yazdıklarının hepsini yaşadım ve şuan kendi evimde çok mutluyum anne babaysa onlar da destek çıkacak

@anneoluyorum 2sene çalışırken kayinvalidem bizde durdu cehennem gibi zamanlardı eşim kv varken bı havalar bı tavırlar birde yardımda etmezdi benim kv işi bıraktım kavga gürültü maşallah 3 yıl oldu rahatım iyi eskisi kadar rahat gecinemiyoruz tabi ama kafdm rahat huzur var bizim mahallede ahızkalilar doğulular çok ölene kadar birlik oturuyorlar ama ben beceremedim çok zor

kocaminaskosuyum onlarında bu durumdan haberi yok muhtemelen çok tepki vereceklerinden dolayı söylemedi kendi kendine halletmeye çalışıyor şuan için burada her masrafı onlar karşılıyor biz ufak tefek şeylere katkıda bulunuyoruz

selen_ ev ev üstüne kurulmuyor çünkü çok iyi de olsalar farklı kuşak ile olmuyor bence ahızkalılar ve doğulular da becerebildiklerinden değil bir gelenek olduğundan yaşıyorlardır kimsenin çok memnun olacağını sanmıyorum en basitinden çevre bile psikolojini bozuyor davet ediyorsun sen kv KB ile yaşıyorsun sen bize gel demeleri bile yetiyor 🥲

anneoluyorum öğrensinler ne olacak oh ne ala kocana kızılmasın diye sen çek her şeyi biraz kendi canının değerini bil canım kocan seni arşa çıkarmayacak karım sırrımı saklayıp beni dinliyor diye asıl daha da tepene çıkacak

anneoluyorum 2 yıl bende aynı evde yaşadım en güzel zamanlarım heba oldu diye hep pişmanlık oluyor içimde cicim aylarımız olmadı ne onlar evden ayrılıp birkaç günlüğüne bi yere gittiler ne biz bi tatile gittik hiç baş başa zaman geçiremedik😔

anneoluyorum valla bacım bekle biraz daha borçları kapatsın en azından rahat edersiniz kendi evinize ciktinizda diycem de insan bazen razı kalıyor yokluk borç içinde olsun ama kendi evinde olsun bak bana eşim zenginde olsa aylesinle birlikte kalıyoruz bebeği geçtim benim giyimime bile karışıyorlar bir çöp dahi alamiyorum kendime varlık içinde yokluk çekiyorum keşke bana da böyle fırsat çıksa borçlu da olsak ayrı eve çıkalım diycem ki benim için bir rüya artık zaten aylesi yüzünden boşanmaya yol çıkıyor o yüzden arcli borçlu ayrıl sonra alışır kolay gelir çıkmak istemez sen yipranirsin mutsuz olursa olsun bırak anlasın ki kendini toparladım o mutlu oldukça seni harcar o evde

anneoluyorum burda önemli olan ayrı eve çıkınca geçinebilecek mi kiralar almış başını gitmiş, bu adam trk başına hem borç hem kira ödeyip hem senin çocuğun dvin masraflarını ksrşılayabilecek mi bu sefer de geçinemeyince evde huzursuzluk çıkacak birlikteyken daha çabuk biter diye düşünüyorm borç ama bu rahatlığı eiine verme, kendinize bir zaman belirleyin o zamanınn üdtüne ek bir süre daha verme, yoksa borç bitse de kalır

anneoluyorum ben evimde rahat hareket etmrk istiyorum senle ve cocugumuzla guzel vakit gecirmek istiyorum burda seninle rahat basbasa olamiyorum deyin annen oyle bu boyle deme o zaman ters tepmesin guzel yanlarindan baktir

anneoluyorum biz de dolandırıldık Şubat’a kadar idare edicem ama şansınız varsa ayırın ben de gitmek için gün sayıyorum

anneoluyorum kanma tatlım kanmaaaa erkeklere acınmaz kanılmaz sen dinleme onları ya haberi yoksa olsun tatlım konus kocanla vallahi ayrılmazlar ayırmazlar .. alışmanı bekliyolar bence . . Uzatmadan ayrıl kuzum bende beraberim ama ben yapamadım insallah senin dileklerin kabul olur ..💕