Kızlar sessizce masumca bir soru sorup gideceğim Bilenler cevaplasın lüütfen💁🏻 Bu kadar gırtlak postundan sonra pek ilgi çekmez benimki gerçi ama 😂 Reglimden 11 gün geçti. 8. gün de Predictor test yaptım negatif çıktı. Lâkin en son regl im 10 gün geçtiğinde kızıma hamileydim diyeyim size.
Sorum şu ki bu predictor %99 luk testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı sizce? Yaşayan hiç oldu mu ? Buda kul yapımı sonuçta😬 Ortalık korona ne tekrar test için eczaneye gitmek nede hastanede kan testi yaptırmak istemiyorum. Ümitlenmekte istemiyorum oyy ne yapacağımı bilemedim..
En güvenilir Gebelik testlerii ???
Mihrace
Cidden ilgi çekmemiş senin post 😂 ben 5 TL olanlarla yaptım çıktı. Geçen gün de yaptım şüphem var diye , negatifti. Kan verdim yine negatif. Varsa illa ki testlerde çıkacaktır yani :)
sedefgursu1 Aynen çekmedi vallahi ilgi😬 bende dayanamadım kan testi yaptırdıım negatif çıktı dün. Derken bugün regl oldum 😅
Regl 11 gün gecikmiş hamileyseniz negatif diye gösteren test olmaz herhalde..Regl 5 6 gün kala bile pozitif gösteriyor hamileyseniz