• Muhabbet
  • En güvenilir Gebelik testlerii ???

Kızlar sessizce masumca bir soru sorup gideceğim Bilenler cevaplasın lüütfen💁🏻 Bu kadar gırtlak postundan sonra pek ilgi çekmez benimki gerçi ama 😂 Reglimden 11 gün geçti. 8. gün de Predictor test yaptım negatif çıktı. Lâkin en son regl im 10 gün geçtiğinde kızıma hamileydim diyeyim size.
Sorum şu ki bu predictor %99 luk testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı sizce? Yaşayan hiç oldu mu ? Buda kul yapımı sonuçta😬 Ortalık korona ne tekrar test için eczaneye gitmek nede hastanede kan testi yaptırmak istemiyorum. Ümitlenmekte istemiyorum oyy ne yapacağımı bilemedim..

Mihrace
    Cidden ilgi çekmemiş senin post 😂 ben 5 TL olanlarla yaptım çıktı. Geçen gün de yaptım şüphem var diye , negatifti. Kan verdim yine negatif. Varsa illa ki testlerde çıkacaktır yani :)

sedefgursu1 Aynen çekmedi vallahi ilgi😬 bende dayanamadım kan testi yaptırdıım negatif çıktı dün. Derken bugün regl oldum 😅

Regl 11 gün gecikmiş hamileyseniz negatif diye gösteren test olmaz herhalde..Regl 5 6 gün kala bile pozitif gösteriyor hamileyseniz