AkileUgur zamanı geri alma şansımız olursa aynısını senin anne babana söyleriz talihsiz bi üreme olmuş
Namus bekçiliği sizemi kaldı !
LiTeraRy ahahhah 😜
Cemrerana anam babam çok.memnun benden 😂
Cemrerana kendi adına üzülmesin ziraa tırnağımda ki pislik sensin.
Birilerinin altına yatmadım diye mi cahil oldum? Bence asıl cahil sensin birilerinin altına yattığın için değil, yazılanları kaldıramayıp bilmişlik taslamalarından ötürü.
Sen benim okuyup, okumadığımı, ne iş yaptığımı biliyor musun ki konuşuyorsun? Bu tavrınla asıl cahil sensin, ben değil. İyi akşamlar.
Cemrerana saygısını aşan yorum arıyorsanız gidin azdım yandım postlarına sataşın cnm siz savunulacak biseyi savunmuyorsunuz işiniz burda sığ düşünce düşürmek ama asla aşağıya çekemeseniz yine diyorum yine diyorum savunulacak bi tarafı yok buranın
Cemrerana he bize kaldı napcan?
Lina- kocamın altına yattığım için mi bu kadar vır vır .. ne kadar zavallı bi durum değilmi lafın altında kalmak nasıl bi duygu anlatsana biraz
AntisosyalMam 404 not found …
AkileUgur tühhh üzüldüm onlar adına napsınlar yapmışlar bi hata evlat işte atsan atılmaz 🤪🤪
Cemrerana senin anangil senin fiki fikici olduğunu biliyor mu😜
Cemrerana senin beyin error vermeye başladı galiba bu kadar linçten sonra 🤣🤣
AntisosyalMam yooo herkese çatır çatır cevabını veriyorum sana öyle yazmamın sebebi seni yok saymamdı
AkileUgur evettt biliyorlar nikahlı kocamla yaptığımıda biliyolar seni napcaz peki 😅
Elifn_ peki sanada saygı duyarım 👏
Cemrerana beni ? 🤣🤣 Sen beni yok sayamazsın malesef ben seni sayarım. Sizin gibilerin kafasını patlatmak istiyorum 🤬
Cemrerana seni gidi fiki fikici 😜
Kidstengeldim saygı çerçevesinde yorum yapıldıktan sonra sorun yok