- Düzenlendi
Kidstengeldim evet gayet farkındayım evlilik dışı ilişki yaşayanlar var birden fazla kişiyle ilişki yaşayanlar var anal yoldan ilişki yaşayanlar var seks anılarını yazanlar var bana uygun şeyler mi hayır değil ama kimseye de bana uygun olmayan şeyleri yaptılar diye hakaret küfür etmiyorum nasıl burda anlatırsınız demiyorum çünkü beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin benden izin alması gerekmiyor çünkü bu platform demek ki bu tarz konulara serbest ki konusulabiliyor çünkü bu tarz konuların olduğu daha bir çok platform var ve hiçbiri beni alakadar etmediği için girip bakmıyorum bile. Herkesin kendi tercihi hanımefendi kaç yaşında kaç kişiyle evlilik dışı vs. Hepsi insanların kendi tercihi ve kendi istegiyle oldugu surece hiçbiri suç değil ve insanları suç olmayan bir şey için nasıl bunları yaparsınız diye yerden yere vuramam. Hiçkimseyi tanımıyorum belki dini inançları yok belki de benimkinden farklı inanca sahipler ve bana göre günah olan onlara göre değil belki bilmiyorum anlatabildim mi yeterince açık konustugumu düşünüyorum