AntisosyalMam yooo herkese çatır çatır cevabını veriyorum sana öyle yazmamın sebebi seni yok saymamdı
Namus bekçiliği sizemi kaldı !
AkileUgur evettt biliyorlar nikahlı kocamla yaptığımıda biliyolar seni napcaz peki 😅
Elifn_ peki sanada saygı duyarım 👏
Cemrerana beni ? 🤣🤣 Sen beni yok sayamazsın malesef ben seni sayarım. Sizin gibilerin kafasını patlatmak istiyorum 🤬
Cemrerana seni gidi fiki fikici 😜
Kidstengeldim saygı çerçevesinde yorum yapıldıktan sonra sorun yok
igze0101 yani bende onu dedim ben eğer bi ortamdan memnun değilsem uzaklaşırım sonuçta herşeyi düzeltecek halim yok ya
AkileUgur tövbe yarabbim ya 😂😂
AntisosyalMam sen beni var sayarak postuma girdin yazma gereğinde bulundun kusura bakma az ötede havla ..
Cemrerana ters ilişkisini anlatan vardı, benim demek istediğimde tamda buydu. ters ilişki esnasında sevgilisinin pen**ine 💩 bulaşmış onu bile burda yazdılar. Ben onlara anlam veremedim, vermemde. Bu iğrençlikten başka bir şey değil. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmiyor. Benim çok yakın bir arkadaşım da erkek arkadaşıyla birlikte oldu, dışladım mı onu hayır, beni ilgilendirmez. ama başka bir postta yaşı küçük olan biri yazmış ilkti diye buna kızarım hemde çok kızarım gerekirse yadırgarım. Hepimiz evlat sahibiyiz benimde bir kızım var, ve o kişi yaşının küçük olduğunuda dile getirdi. Başka biri gençlik hatasıydı olan oldu bende yapmaya devam ettim bazen pişman oluyorum ama onsuzdan olmuyor gibi bir şey yazmıştı. Yapmadığın zaman dünyanın sonu değil hatanı anlamışsın ama yanlış insanları seçerek tekrar o hataları sürdürmüşsün sadece bir zevk uğruna. O yaşanılan özel bir an ise 2 kişinin arasında kalmalıdır diye düşünüyorum hadi en yakın dostu, arkadaşı anlarım. Buraya en ince ayrıntısına kadar yazıp anlatmak bana mantıksız geliyor. Biri de daha önce kimseyle birlikte olmadım, sizce sevgilimle yakınlaşıp birlikte olmalı mıyım diye soru yöneltmiş? Bunun cevabını ben veremem ki sana. Senin hayatının doğrusuyla, yanlışıyla senin. Kimi yap gitsin diye cevap vermiş, kimiside insan gibi cevap vermiş. Şunu yazsalar, ya kızlar ben bugün sevgilimle birlikte oldum çok güzeldi vs bak bunada tamam, ben şu renk gecelik giydim adama şunu şunu yaptım delirdi. Kelepçeyle beni yatağa bağladı heryerimi bilmem ne yaptı ben bunları okumak bilmek zorunda değilim kısacası
Cemrerana ağzımı bozmak istemiyorum azgın kız 🤣🤣
Lina- bak canım bende anneyim tabiki tasvif etmediğim çok şey bende gördüm ama insanlara kalkıpta allah seni ıslah etsin tüh rezil kepaze diyenler var lafım onlara düzgünce cevap verenlere değil ben iyi yapıyolar demiyorum biz yanlış yapıyoruz onların yanlışlarının üstüne yanlışta yapan biziz kimseyi yadırgamayalım diyorum tek amacım buydu çok farlı yerlere çekildi
AntisosyalMam kız sus evli barklı çocuklu kadınım o ne demek 😂 tövbe ya neyse kırdıysam hakkını helal et 😘
[silindi]
Cemrerana He bize kaldı
Cemrerana o zaman öyle davran canımızı ye 👍
Cemrerana onların suçu, onların günahı. Bu hayatta kimseyi yargıyalamam. Evet çok büyük bir günah ben uyarımı yapar düşüncemi söyler yazarım uygular veya uygulamaz kendi bilir. ben sadece küçük kızlara üzülüp, kızıyorum. sen önce bi dur bir hayatı öğren mesleğini eline al. bir çiçeğe bir böceğe atlayanlar var yapmayın 2 süslü cümle duyuyorlar bu adam kesin beni seviyor diyip hatalar yapıyorlar sonu hüsran. Sonra e bana böyle söyledi böyle oldu bende inanıp kandım oluyor. Ve o yaş grubundakiler hata üstüne hata yapmaya devam ediyorlar
Lina- evet biz çok safmışız 29 yaşındayım eşimle 20 yaşında tanışmıştık ilk sevgilimdi kafede oturunca korkuyodum biri görür diye şimdilerde 13 15 üzgünümki bu yaştaki kızlar tvlerde yok hamile yok kocaya kaçtı aman allahhh korusun
[silindi] bi sen eksiktin gel gel 😂