Rouge bitterdelisi24 yok yok biri var ki ne yazsam carpılıyorum sadece makarna degil bu son noktaydı o yüzden makarnayı anlattım 😂o kimse bulmaya deger ve bulucam😂😜
bitterdelisi24 Rouge :)))) kimse kendini biliyordur zaten de bende merak ettm bak :))) dikkt edicem bundan sonra :)
Cicekliperde Rouge benim de anlık 😂😂 anlık bir merak hissediyorum sonra unutuyorum. Normal hayatımda da böyleyim. 😂😂 iyi ki de böyleyiz. Unutmak bazen en güzeli.
HurremSultan Rouge yok aşkım ben sana öyle birşey yok demedim ki benim dikkatimi çekmiyor tam okuyamıyorum biliyorsun eskisi gibi aktif olamiyorum😘😘
Cicekliperde HurremSultan ben de diyorum hürremcim niye hala yazmadı 😂😂 birazdan uyuyacağım ya çok bile kaldım.
HurremSultan Cicekliperde kizz yoksa yazmaz miyimm bebeler durmuyor bı kitap aldım başıma bela oldu,😂😂 çıkartmali kitap sürekli onunla oynuyoruz🥲🤐🤐
Cicekliperde HurremSultan hahahah 555 çıkartma olan mı iki tane bitirdik yem de dört günde 😂 hala getiriyor bitti bitti diyorum geri götürüyor
HurremSultan Cicekliperde ben saklıyorum arada yoksa olmuyor bacım başka şeyler veriyorum😂😂 kardeşi varya birde sıkılıyor kardeşini görünce onu dövmek daha cazip geliyor dkkdk
Cicekliperde HurremSultan en mantıklısını yapmışsın 😂😂😂 keşke ben de saklasaydım. Sabah uykudan kalkar kalkmaz başlıyorduk ya çıkartmalara. Ama epey şey de öğrendi onlardan. Benimkinin kardeşi yok ama anasını babasını dövüyor 😂