bitterdelisi24 Rouge :)))) kimse kendini biliyordur zaten de bende merak ettm bak :))) dikkt edicem bundan sonra :)
HurremSultan Rouge yok aşkım ben sana öyle birşey yok demedim ki benim dikkatimi çekmiyor tam okuyamıyorum biliyorsun eskisi gibi aktif olamiyorum😘😘
Cicekliperde HurremSultan ben de diyorum hürremcim niye hala yazmadı 😂😂 birazdan uyuyacağım ya çok bile kaldım.
HurremSultan Cicekliperde kizz yoksa yazmaz miyimm bebeler durmuyor bı kitap aldım başıma bela oldu,😂😂 çıkartmali kitap sürekli onunla oynuyoruz🥲🤐🤐
Cicekliperde HurremSultan hahahah 555 çıkartma olan mı iki tane bitirdik yem de dört günde 😂 hala getiriyor bitti bitti diyorum geri götürüyor
HurremSultan Cicekliperde ben saklıyorum arada yoksa olmuyor bacım başka şeyler veriyorum😂😂 kardeşi varya birde sıkılıyor kardeşini görünce onu dövmek daha cazip geliyor dkkdk
Cicekliperde HurremSultan en mantıklısını yapmışsın 😂😂😂 keşke ben de saklasaydım. Sabah uykudan kalkar kalkmaz başlıyorduk ya çıkartmalara. Ama epey şey de öğrendi onlardan. Benimkinin kardeşi yok ama anasını babasını dövüyor 😂
HurremSultan Cicekliperde kız bu kardeş olayı başka ya mesela biri birine vuruncw vurana kızıyorum vurulani öperken vicdan azabı çekip diğerini de öpüyorum sonra vurulan beni niye korumadin. Der gibi bakıyor vuran zaten oh iyiki vurdum modunda 🤐🥲🥲