HurremSultan 7 ay sonra düğünüm var bazı şeyleri çok düşünüyorum yani olmucak insan için ilişkimi o raddeye getirmek istemiyorum e nişanlımı da seviyorum mobilyalarm alındı çoğu şeyler hazırda bekliyor yani üçüncü kişiler için ilişkime zarar vermek istemiyorm neden onun yüzünden heveslerim boşa gitsin diyorum en güzeli beni biraz gazlayın ben nişanlımla konuşayım 🥹 bide şöyle bişey var biz aile konusunda birbirimize kartlarımızı açık oynayamıyorz ben çekiniyorum bunu yenmem gerekiyor ki ilerleyen zamanda daha kötüsü olmasın 😏

zarifhanim benimde erkek kardeşim var bir gün olsun onu da alalım demedim. Geçen gün sırf görümcemi almak istediği için yaptığmız planı iptal ettm gitmek istemiyorm hevesim kaçtı dedim 🤷🏻‍♀️

kbcr23 sizin en doğal hakkınız baş başa buluşmak istemeniz ve bunu her durumda dile getirin bazen olur ama sürekli sürekli ne işi var aranızda ya en sevmediğim insan tipi

kbcr23 Eşyanız mobilyanız alınmış diye evlenmek zorunda değilsiniz. Nişanlınızı sevdiğiniz için katlanıyorsunuz anladığım kadarıyla ama şöyle düşünün yarın evlendiğinizde bu sefer sürekli ablası evinize geldiğinde, koltuğa oturduğunda içinizde hep nişanlılıktan yana böyle bir sorun kaldığı için evinizde de bunları düşündükçe mutlu olmayacaksınız. Yani yine aynı sorunları yaşayacaksınız sürekli sinir olup duracak mısınız? Kötü gelin diye nitelendirilen kadınların çoğu aslında nişanlılık sürecinde yada yeni gelinken her şeye katlanıp biriktirip sonradan patladığı için kötü oluyor. Önceden böyle değildi evlenince değişti denilenlerin çoğu böyle. Benim düşüncem kimseye yaranmak zorunda değiliz, kötü olacaksak baştan olalım, tanıyan da sonradan değişti demesin.

kbcr23 nişanlılık süreci bu yüzden var iyi ölç tart biç. Sonradan pişman olmayasın. Şimdi böyleyse senin sözünün bir önemi yoksa evliliğinden nssıl olur bunu da düşün.. Suyu bulandırmak istemem ama nişanlılık dönemi bu yüzden var birbirini iyi tanıyın diye.

zarifhanim yahu gelsin otursun kalsın ama iyi anlaşalım bi günü bir gününü tutmuyo bazen iyi davranıyo bazen beni düşmanı gibi görüyor iyi anlaşsak okey mesela bende bi görümceyim yengemle o kadr iyiyz ki abimden önce gelir benim için görümcemle de böyle yakın olmak için uğraştım yok kız kendine rakip bellemiş beni resmen

kbcr23 ama iyi anlaşamıyormuşsunuz. Bunu da göz önünde bulundurun yani şimdi sorun ise evlenince de devam edecek aynı sorun.

zarifhanim tabiki de öyle kendisi de bi evlenmiyor ki kurtulaym 😮‍💨 o da nişanlıydı ayrıldı çock başkasınla evlendi nişanlısı bile tahammül edememiş ben nasıl edicem 😂

kbcr23 valla şimdi şöyle birşey var. Evlenince en güzel zamanlarini çocuksuz full eşinle geçireceğin zamları zehir etmek istemiyorsan en bastaann ta şuanda konuşmak zorundasin. Önce kavga etme işve cilve ile çözmeyi dene. Baktın olmuyor sert bir dil ile kararlı olduğunu anlatırsın.

HurremSultan bende öyle düşünüyorum bakalım görüş günlerimiz var bizim hafta da bir 😂 bu hafta da görümce faciası yaşamazsam konuşmayı düşünüyorum. Konuşcak o kadar çok şey var ki en başta görümcem kardeşinin arkadaşınla sevgili nişanlım bunu bilmiyor saklıyorlar bana nispet yapsın die durumları bana açıp aldığı çiçekleri gittiği yemekleri atıyor kalkıp bunları nişanlıma söylesem kötü gelin olucam söylemesem haklı olduğumu göremicek ona hak vericek yada ne var gelse bizimle zaten bütün gün evde oturuyo dicek ama bilmiyor ki ben nişanlı olduğum halde benden daha çok gezdiğini 😤

kbcr23 bunu bırakmazsan görümce nin gölgesinde bir evliliğin olacak ve o onun kardeşi hayatınızda her zaman olacak

kbcr23 nişanlın acaba seninle başbaşa olmak mı istemiyor

etoile yaa aklıma da bu gelmedi değil biliyo musn normalde biz nişanlımla mesajda bile cilveleşen çiftiz 1 ay oldu geçti hatta aramızda böyle şeyler olmuyor hiç bir şekilde yakınlaşma yok acaba dediğiniz gbi mi kendi kendime de diyorum acaba bu çocuğn erkeklik hormonlarına mı bişey oldu 🤦🏻‍♀️😂 onun o şekle davranması üstüne bunların eklenmesi beni düşündürdü acaba benden mi soğudu 🥺

Bosaniyorum öyle bi dünya yok gelsin yanımızda yesin içsin gezsin bi şekilde göz yumarım ama ilişkime evliliğime asla karışamaz gölgesine ayrı ona ayrı başlarım yani nişanlımda bilir benim o yüzümü

kbcr23 söyleme kiz ama görmesini saglayabilirsin😉😉 bu işi hallet bak. Yoksa çok basın agirir aşkım

HurremSultan ya görmesi için telefonumu eline veriyorm hani girip bi baksın die kurnaz görümcem yanıma geldiğini anlayınca siliyor hemen durumları 😂

HurremSultan bu sefer direk kötü gelin moduna girerim 😂 görümcem anlar ekran aldığmı ben sildim o nerden gördü ki der benim amacım işler kötüye değil de iyiye gitsin ben evlenince ailemden uzakta oturcam orda kimse olmucak hani onları ailem bilicem ama bu gidişle zor gibi

kbcr23 ya benim aklıma bir kaç ihtimal geliyor. Ya size karşı hissi kayboldu , ya heyecanı geçti ya istemiyor ya da çok yoruluyor ama kardeşini niye getiriyor. Sohbetiniz mi sıkıcı ya da tartışıyor musunuz bilemiyorum. Ama çok istekli gibi gelmedi