HurremSultan bende öyle düşünüyorum bakalım görüş günlerimiz var bizim hafta da bir 😂 bu hafta da görümce faciası yaşamazsam konuşmayı düşünüyorum. Konuşcak o kadar çok şey var ki en başta görümcem kardeşinin arkadaşınla sevgili nişanlım bunu bilmiyor saklıyorlar bana nispet yapsın die durumları bana açıp aldığı çiçekleri gittiği yemekleri atıyor kalkıp bunları nişanlıma söylesem kötü gelin olucam söylemesem haklı olduğumu göremicek ona hak vericek yada ne var gelse bizimle zaten bütün gün evde oturuyo dicek ama bilmiyor ki ben nişanlı olduğum halde benden daha çok gezdiğini 😤

kbcr23 bunu bırakmazsan görümce nin gölgesinde bir evliliğin olacak ve o onun kardeşi hayatınızda her zaman olacak

kbcr23 nişanlın acaba seninle başbaşa olmak mı istemiyor

etoile yaa aklıma da bu gelmedi değil biliyo musn normalde biz nişanlımla mesajda bile cilveleşen çiftiz 1 ay oldu geçti hatta aramızda böyle şeyler olmuyor hiç bir şekilde yakınlaşma yok acaba dediğiniz gbi mi kendi kendime de diyorum acaba bu çocuğn erkeklik hormonlarına mı bişey oldu 🤦🏻‍♀️😂 onun o şekle davranması üstüne bunların eklenmesi beni düşündürdü acaba benden mi soğudu 🥺

Bosaniyorum öyle bi dünya yok gelsin yanımızda yesin içsin gezsin bi şekilde göz yumarım ama ilişkime evliliğime asla karışamaz gölgesine ayrı ona ayrı başlarım yani nişanlımda bilir benim o yüzümü

kbcr23 söyleme kiz ama görmesini saglayabilirsin😉😉 bu işi hallet bak. Yoksa çok basın agirir aşkım

HurremSultan ya görmesi için telefonumu eline veriyorm hani girip bi baksın die kurnaz görümcem yanıma geldiğini anlayınca siliyor hemen durumları 😂

HurremSultan bu sefer direk kötü gelin moduna girerim 😂 görümcem anlar ekran aldığmı ben sildim o nerden gördü ki der benim amacım işler kötüye değil de iyiye gitsin ben evlenince ailemden uzakta oturcam orda kimse olmucak hani onları ailem bilicem ama bu gidişle zor gibi

kbcr23 ya benim aklıma bir kaç ihtimal geliyor. Ya size karşı hissi kayboldu , ya heyecanı geçti ya istemiyor ya da çok yoruluyor ama kardeşini niye getiriyor. Sohbetiniz mi sıkıcı ya da tartışıyor musunuz bilemiyorum. Ama çok istekli gibi gelmedi

Sokaklambasi bende boyke dusunuyirum bu görümce hep olacak ve şimdi gorusemiyorsunuz diye çok rahatsız etmiyor. Evlenince öyle bir rahatsız olacak ki kbcr23

kbcr23 onun hevesleri yüzünden değil nisanlinin angutlugu yüzünden balım. Kusura bakma nişanlın da sıkıntı var gorumcende değil. Ben abime 10 yıllık karısı ile dışarı çıktığında bile geleyim mi demem desem abim başka zaman der ya da biz ailecek gideceğiz der. ☺️

etoile sohbetimiz sıkıcı değil aslında kimseyle anlaşamazken birbirimizle olmucak şeylere bile gülüyorz gayet normal bana eski heyecanı kalmamış gibi geliyor ya da birşeylerden kaçıyor gbi mesela dün akşam bi konu oldu aramzda cilveleşme gbi detay veremiyorm ama o konu geçtiğnde inan ki hiç farketmez flan diyen insan bu sefer sadece 🤷🏻‍♀️ bu emojiyi gönderdi 🙄

etoile benimki böyle cevaplar verse görümcem eve sokmaz herhalde onu 😏

kbcr23 kelin ilacı olsa başına sürermiş benim.ki.o hesap neyse konuya giriyorum ben olsam bende yanıma birini getiririm sürekli her buluşmada madem 3 kişi takılıyoruz 1 kişi daha olsa sorun olmaz nişanlım içn derdim cunku 3. Kisi varsa aranızda özel bir konusma olmaz.. belki en azından seni anlar diye umuyorum..

kbcr23 canım görümcem diye detaya takılıyorsun gorumcen bencil evet ama nişanlın daha büyük sorun bence büyük resme yogunlas. Uzulmeeee sonra. Bak herkes birbirine benzer cümleler kurmuş. Kalbinin bir kenarında onu akliyorsun yok ya diyorsun günah keçisi olarak gorumceni suçlu biliyorsun. Balım bak tavrını koy ama bak nişanlın kimden taviz verecek senden mi gorumcenden Mi. Eğer sana bu tawrindan dolayı sınır koyarsa hemen o ilişkiden uzaklassss

etoile nişanlım başlı başına suçlu zaten en başta kimsenin yerini belirleyemiyor bu benim ailem bu da benim nişanlım diyemiyor o yüzden bu sorunlar aslında zor bişey değil görüyor aynı dili konuşmadğmızı görümcem benden 2 yaş büyük ama bana çok saçma çocuksu geliyor ilgi delisi ben böyleyim ben şöyleyim öyle olunca bende sessiz kalıyorm nişanlımın bunu farkedp araya mesafe koyması gerekir. Günah keçisi olarak görümcemi görmüyorm onun da bu olaydaki yeri çok anlayışsız olması kardeşi çağırıyorsa bile nişanlısınz siz zten görüşmüyosnz baş başa oturun konşcaklarnız vardır demesi gerekir bu da olgunluk gerektiren bişey

kbcr23 nişanlım başlı başına suçlu zaten en başta kimsenin yerini belirleyemiyor bu benim ailem bu da benim nişanlım diyemiyor

İşte evlenince de bu benim karım yeri ayrı diyemeyecek, haberin olsun. İyice düşün ona de ki, baş başa olmak istiyprum seninle konuşacaklarım var. Sonra otur ciddi bi şekilde anlat anlarsa ne ala ama çok tınlamazsa evlilik düşünceni gözden geçir

Medusa öyle yapmayı düşünüyorum ama dediğim gbi nişanlımla böyle şeyleri konsmaktan çekiniyorum yüz göz oluruz die korkuyorum ilerleyen zamanlarda o da benim ailem hakkında rahatça konuşabilir mi die. Gerçekten bu nişanlılık olayı ne kadar zormuş 😏

kbcr23 Hahahahha sen bi de evliliği gör😂
                              Ama çekinmemen gerek madem eş olarak seçtiğin biri onunla rahatça çekinmeden konuşabiliyor olman gerekir. Kimse sana git görünceni kötüle, iler geri konuş demiyor zaten böyle bi şey yapma, ama bunu uygun bi dille anlatabilirsin. Artık biz de bi aile olacağız, evimiz barkımız ayrı olacak, her şeye ikimiz karar vereceğiz, aramızdaki en ufak şeyi bile başkalarına anlatmamalıyız kendimiz çözmeliyiz, ilk önceliği birbirmize vermeliyiz vs vs bu şekilde bu konuşma yap