sayee Bazı insanlar yalnız kalarak iyileşir… Bazıları herkesle beraber… Bazı insanlar sadece susarak,bazıları konuşarak… Bazıları gülerek,bazıları ağlayarak… Bazıları yaralarını göstere göstere… Bazıları yaralarını saklaya saklaya iyileşir… Peki ya sen?
BlackMamba_ sayee bazıları ağlayarak… sayee sadece susarak En iyi kendimi iyileştirme çalışmalarım bunlar üzerine :(
Zamansiz_ sayee postlarin cok harikaa 🌷bi tökezlemiyorum değil ama kendi kabuguma çekilerek 🌺 peki sen?🌺
belladonna sayee Bu, her zaman değişiklik gösteriyor bende. Bazen sadece yalnız kalmak istiyorum, bazen uzun uzun konuşmak.. Sadece ertelemeyi, saklamayı sevmiyorum. Yapamıyorum da zaten..
Bubenimoykumm sayee insan yalnız kalınca içine döner.içindekileri birileriyle paylaşmazsa tıkanır bi yerde. İçine atmaya devam ederse hasta eder kendini. Burda kimsesi olmayanlara Rabbime yönelmeyi tavsiye edebilirim.
Hayatdevamediyor bazı insanlar hiç iyileşemez🍂sadece üstünü kapatır birseylerin ve en ufak anımsatıcı birsey olsun ilk günkü acıyla en derinden hisseder ❤️🩹
sayee belladonna Sadece ertelemeyi, saklamayı sevmiyorum. Ertelenmemeli de ama bazen saklamayı tercih edenlerdenim 😊
sayee Bubenimoykumm Burda kimsesi olmayanlara Rabbime yönelmeyi tavsiye edebilirim. Ne muazzam bir tavsiye 🤌🏻😊
MedavikPastam sayee Şimdiye kadar ne yaralarımı konuşmaya izin verdiler, ne ağlamaya, ne göstermeye… O yuzden hep yalnız kalarak susarak saklaya saklaya iyleştirdim kendimi.
sayee MedavikPastam Kendi kendine iyileşen insanlardan korkun diye bir cümle okumuştum 😊 Sen çok güçlüsün 🌺
MedavikPastam sayee Öyle korkulacak biri değilim aslında, kendimi güçlü de hissetmiyorum aksıne çok yıldım. Ama teşekkür ederim yinede çok iyisin❤🌸🙏🏻
Medusa sayee Ben yalnız kalmayı, kabuğuma çekilmeyi tercih ediyorum. Kendi içimde halledemezsem o zaman beni anlayacağını düşündüğüm biriyle konuşuyorum
Medusa sayee Evet, sen anlatmadan seni anlayan insanı bulmak da önemli. Ben eşime bakınca bile anlıyor o söylüyor ben ağlayıp anlatıyorum sonra🥲😂