demoloji dbk50 Eşim balık ben kovayım genelde ikimizde yeniliklere açık fantezi dünyası geniş insanlarızdır 😂 bazen o daha istekli oluyor bazen ben çok değişiyor bu ama değişmeyen tek şey şükürler olsun ki bizim her seferinde aynı heyecanımız ❤️🔥💞
bukii27 dbk50 Ben başak eşim yengeç Öyle çok ilgilenmem burçlarla vs ama eşim bana göre daha istekli daha libidosu yüksek ben biraz daha geriden gelenim
Coolness dbk50 Az çok astroloji bilenler bilir, güneş burçlarının tek başına aslında anlamı yok sinastri ve kompozit haritalarında. Önemli olan güneş venüs yükselen açıları. Benim güneş başak, eşimin yükselen ve venüs başak. Uyum budur 🤩
misraxerol eflalle selam 😁 allah kolaylık versin bende teraziyim eşimde ikizler beni cıldırtıyor cidden
Heyyo Ben boğa eşim kova ten uyumumuz çok iyi genel de eşim teklif eder ben istemiyorum derim arada şaka olarak istekli hale getiririm der ikimizde çok istekliyiz aslında her gün ilişki olur
hatunaaamatata dbk50 ben BALIK eşim AKREP yani yakıp yıkıyoruz aksjjsxnnd bebek olmadan önce bizde çok şeyler yapardık
Rabia3880 Eşim boğa ben koç sadece cinsel uyum iyi diğer konularda anlaşamıyoruz pek ikimizin dediği de olmuyor orta yolu buluyoruz..
mahidevran kukuliiiii Bizde aslan terazi🤣 ben şimdikik anlaşıyorum ama o daha baskın aslan burcundan dolayı
kurklukadin Elizabeth ahahha benimki şu an eşim değil amaa ben aslanım o koç… Ve cidden 🔥 alacaz belli yani şimdiden.. O uyum varya hissediyormuşsun bir sekilde…