MedavikPastam bilmiyorum ki bişey demiyor kocam
Test böyle olmuş🥲
HurremSultan inşallah yoktur eğer istemiyorsan ve gerçekten millet korunmuyor hamile kalmıyor ilk ilişkiden hamile kalan da var işte seninki hemen tutuyor heralde 🙄 😂
yavrukus herşeyin fazlası zarar bele libidonun içine tüküreyim 🥲🥲🥲😝😝
HurremSultan knk gericekilme korunmamıdır allah askina fjfjdj
HurremSultan gerçekten kudurukluk da zarar oelflwşfşwşfğwğfğqğdğd
MedavikPastam değil galiba ben korunma işine acamiyim duymak yetmiyormuş korunurken🥲🥲 ben hiç korunmadim ki anasini satım uaw
Peki peride ailesi olarak hürremin hamileliğinin sonucunu dört gözle beklemek ahahahah 😂😂😂 inşallah hayırlısı neyse o olur senin için HurremSultan
LAVINIA__ buranın bı hurremi var oda askhosmus😂😂 o doğuruyor hepimizin yerine. Ben güzel haberler vericem eminim😂😂
- Düzenlendi
LAVINIA__
En soldaki sabah yaptığım
HurremSultan testi atmadiysan idrar damlattigin yere su damlat silinirse kuruma cizgisidir zaten bi arkadasimin testi de hemen çıkmamıştı uyuyup uyanmış ve çizgi belirmisti hamileydi ama kalp atışı olmadığı için ilerlemedi kürtaj oldu
Yasooo yok duruyor hepsi yikiyim mi bildiğin yoksa öyle bir iki damla mi
HurremSultan sabah yapılan test daha gerçek sonuç verir diğer türlü gün içerisinde tukettigin sıvılardan dolayı vs var olanı yokmuş gibi gösterebilir henüz kanda betaHcg değeri çok yüksek olmadığı için.
Yasooo ikisini gece somuncuyu sabah yaptı m
HurremSultan yok aynı şekilde idrar damlattigin yere su damlat 3_4 damla
Yasooo bebemi yatağına koyup yapcam hemen
HurremSultan
Kocam da var ya 😅
belladonna ayy zaten kaynanamizin doğurduğu da olmasa😂😂😂
HurremSultan çok rahat olurdum çoook 😅
HurremSultan inşallah 😂
Ayyy 🫠
Benimde adetime 1 hafta kala bu testlerden yapmıştım silik çıkmıştı da öğrenmiştim…
🥲