Ne demek?
merymi neden sert bir biçimde uyarmıyorsun? Hayır yani ne demeni bekliyor ki ? Üst komşunun ismini mi istiyor yoksa bi akrabanın mı ? Cidden ruhsal problem.
merymi kesinlikle kabul edilemez bir durum bu. Hemen konuşup tavrını belli etmelisin, sen bozulup sessiz dursan bile devam edecek bozulduğunla kalacaksın. O yüzden sessiz durmayıp konuş hoşlanmadığını ve doğru olmadığını söyle.
Senanur-35 zaten 100 tane arkadaşı vardır gaza gelip birinin ismini söylerim diye aklım çıktı son seferde. çok kuruduğum için devam edemedik zaten bitirdim
merymi ya açık açık konuşayım ben olsam öyle bir anda yine bana birşeyler sormaya başladığında huyuna giderim. Mesela sana kim var üstünde var dediğinde sen ona sor nasıl biri olsun isterdin,nasıl yapsın isterdin vs gibi. Fanteziye sok bakalım iyice bir ne ötecek. Kendinde bu durumdan keyif alıyor gibi davran. Onun içinde varsa seninde bu konuda tepki vermediğini görünce teklif edebilir ama buna hazırlıklı ol yani..Normal bir zamanda ciddi sorduğunda asla doğru cevap vermez bence.
kleopatranizzz o hemen özür dileyip tamam der ama ben gerçekte düşüncesini merak ediyorum. üsttede söyledim beni biriyle paylaştığını hayal ediyorsa dahi evliliğimi devam ettiremem ben
merymi aklim beynim almiyo ya rabbim buyuk konusturmasin da ulan ne bicim bi erkeksin sen adam diyemiorm helalin olan karina boyle seyler dedirtmeye calisip dusunuosn pislik herif ki bence mahkemede 1 numarali bosanma sebebi olur bu vallahi sana tek diyebilecegim bosan ablam bosan arkadasim bosan da kendini bu sapik heriften kurtar ileri de ne olcagi hic belli olmaz
merymi yani bilmiyorum eşini tanımıyorum da ama bu durum anormal yani açıkçası korkutucu da ileride daha üst seviyede tekliflerde bulunur diye korkutucu
Eskobar bunu da midesi alır mı bilmiyorum
kleopatranizzz alır. Bunu soran adamın midesi baya şey alır
kleopatranizzz bu kocayı ömür boyu koynuna almaktan iyidir allah bilir ilerde neler neler çıkar allah korusun
merymi kıyamam yaa valla ne diyeceğimi bilemedim. Şaşkınlığımı eşim farketti ve ona sormak istedim “ bir adamın ilişki anında böyle böyle bir şey demesi normal mi dedim” pezevenkten kurtulsun bir an evvel dedi🥺