HurremSultan Bonibon_ çok şükür canını kurtardı yawrum ama bunu da atlatır inşallah yüzü çok kötü Allah’ım inşallah izi kalmaz🤲
Bonibon_ HurremSultan Çok iyi kremler var zamanla hiç bişeyi kalmaz Allahın izniyle. Çok şükür iyi ya bu da geçer üzülmeyin🤲
Deleted33 HurremSultan canım benim snde dikkat et kendine 2 tane gözlerinin içine bakan evladın var.Çıktı mı ameliyattan peki kardeşin nedir son durumu ?
KARAMELLIMACCHIATO HurremSultan Allahım şifa versin Ya Şafi ismi hürmetine inşallah Çok geçmiş olsun düzelecektir inşalllah
Sokaklambasi HurremSultan doktorlar taze yaralar icin ilac veriyolar. Kardesine de verir buyuk ihtimalle. İnsallah en az hasarla atlatir.
HurremSultan bitterdelisi24 amin canım benim. Yaşı küçük ya insan daha da üzülüyor daha gecliginin baharı inşallah iz klamaz ha
HurremSultan Moonlight_ çıkmış ameliyattan canım dikmişler yüzünü hep. Kolu sargida hem kırık hem çıkık varmış göğsümde birşey var dedi annem.ama bilmiyor ne olduğunu bekliyoruz iste
Moonlight_ HurremSultan ah caniimmm ya 😔 dualarim sizinle güzelim rabbim insallah tez vakitte sifasini verir yaralarina merhem olur cabucak atlatir herseyi insallah🙏🏻🌸🫂
HurremSultan Sokaklambasi insalalh geçer nasıl bilmiyorum ki durumu derin mi dehilmi kopmuş mi annem konuşamıyor hiç