Yasak_elma HurremSultan Allah daha iyi etsin canım benim🤲Sende kendini çok hırpalama sana ihtiyaçları olan iki yavrun var
Ask_hosmus HurremSultan etmezmiyim ederim kuzum , Allah Ahmet kardeşimize şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda kendine gelir ayaklanır Allah daha beterinden korusun 😕
HurremSultan Kekillikamisci araba canım sanah işe gitmiş annem sonra haber geldi dedi. Tam bilmiyoruz ne olduğunu🥺
HurremSultan TombulHatun çok saol kanka valla gece gece öyle.gorunce bacaklarıma ağrılar girdi sabaha kadar stresten uyuyamadım🥺🥺🥺
HurremSultan etoile ameliyat etmişler yawrum dikmişler yüzünü kolu hem kırık hem çıkık onu sarmislar. Yawrum yatıyor öyle acıyla
HurremSultan belladonna inssallah canım benim ya🤲🥺 birde uzak gidemiyirum göremiyorum o da çok zor ya
belladonna HurremSultan Böylesi daha zor işte. Ne kadar anlatsalar da iyiyim desene göz görmeyince olmuyor maalesef.
HurremSultan Sokaklambasi insalalh geçer nasıl bilmiyorum ki durumu derin mi dehilmi kopmuş mi annem konuşamıyor hiç
HurremSultan lanjalee hamdolsun iyi hayatı tehlikeye yok ama işte yüzü fena inşallah atlatır bunu da🥺🥺
zeytep HurremSultan Amin inşallah, evet sağlık ile sınanmak gerçekten çok zor ama siz lütfen yüreğinizin ferah tutun. Dualarımız sizinle, siz de bol dua edin. 🙏✨
HurremSultan zeytep başka birşey yapamıyorum ki. Canım elden ne geliyor 🤲🤲 inşallah bu günlerde gecer
kukuliiiii HurremSultan bununla kurtulmuş olsun canım artık eskisi gibi değilki ne kremler ne tedaviler var iyileşir inşallah en kısa zamanda ❤️❤️