Yasak_elma HurremSultan Allah daha iyi etsin canım benim🤲Sende kendini çok hırpalama sana ihtiyaçları olan iki yavrun var
HurremSultan Yasak_elma ya zaten üzüntümü yasayamiyorum ki ikimcicukla aklım bı orda bir burda onların haberi yokki yawrularim aynı devam ediyor düzenimiz🤲🤍
HurremSultan zeytep başka birşey yapamıyorum ki. Canım elden ne geliyor 🤲🤲 inşallah bu günlerde gecer
zeytep HurremSultan dualarımız sizinle🍀Geçmiş olsun tekrardan, bizleri de durumdan haber edin.Çağımızda ki tıp çok gelişti.. Gün doğmadan neler doğar der, eski insanlarımız…
HurremSultan lanjalee hamdolsun iyi hayatı tehlikeye yok ama işte yüzü fena inşallah atlatır bunu da🥺🥺
HurremSultan lanjalee @Moonlight_ @MedavikPastam @belladonna @zeytep @Bonibon_ @Etipetito @Afrodit @eflalle @Ask_hosmus @atss0000 @offended_lady @Deleted_15 @2minnosannesi @veraeyl @Senanur-35 @successfulwoman @Mutlu_ @Ecivicivokke @Birumut @Okyanusunkalbi @Canemin_1 @Eskobar @papatya9 @1prensesannesi @Coolness @MedavikPastam Buzlulimonatam Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için Allah sizden razı olsun hepsini tek tek okudum iyiki varsınız 🤲🏻🤍🥺 Annemle konuştum az önce kardeşim yürümüş ihtiyaçlarını gidermiş. Sıvı beslenicekmis. Eve çıkış yapocaklarmis bugün Allahima çok şükür. İnşallah bu günler de geçer yaşı küçük cildi taze hemen toparlar inşallah. Elimziden gelen herşeyi yapicaz onun için 🥺🤍sizi çok seviyorum ya 🥺🥺
Moonlight_ HurremSultan ah caniimmm ya 😔 dualarim sizinle güzelim rabbim insallah tez vakitte sifasini verir yaralarina merhem olur cabucak atlatir herseyi insallah🙏🏻🌸🫂
belladonna HurremSultan Böylesi daha zor işte. Ne kadar anlatsalar da iyiyim desene göz görmeyince olmuyor maalesef.
Bonibon_ HurremSultan Çok iyi kremler var zamanla hiç bişeyi kalmaz Allahın izniyle. Çok şükür iyi ya bu da geçer üzülmeyin🤲
Ask_hosmus HurremSultan etmezmiyim ederim kuzum , Allah Ahmet kardeşimize şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda kendine gelir ayaklanır Allah daha beterinden korusun 😕
Deleted_15 HurremSultan Allah’ım bu mübarek üç aylarda Şafii ismiyle şifa versin güçlü ol ablası inan çok üzüldüm dua edicem bizleri haberdar et güzel haberlerini ver Rabbim sabrınızı artırsın