Gittibimilyarlikmobilya gshande gerekiyor ya geç bile kaldık 🙂 Geç oldu tâbi ki de düzeltmeyi bekleseydik hala uzaya bir Türk’ün çıkmasını beklemek hayal olurdu 🤭
gshande Gittibimilyarlikmobilya evet mesele uzaya cikmak degil zaten orada deneyler yapacak astronotlar 🙂
Nietzsche Gittibimilyarlikmobilya düzelmeyi yapacak olanda kendisi aslında ,ama şükreden millet olduk ,oldurulduk . O yüzden ne yapsa kâr deyip olaya öyle bakıyorum
Gittibimilyarlikmobilya gshande Evet bende bunun sonucu merakla bekliyorum bilim için beklemek olmaz diye düşünüyorum
apuska Gittibimilyarlikmobilya ülkeye fayda sağlar bu iş inş yoksa boş gibi geliyor bana yani uzay seyahati öyle aman aman gelmedi bana
Gittibimilyarlikmobilya apuska zaten sadece bir Türk uzaya çıktı demek için çıkmadı oraya deney yapılacak yani inşallah öyle olur 😃
Gittibimilyarlikmobilya Nietzsche olanda kendisi aslında ,ama şükreden millet olduk ,oldurulduk . Bu konuya hiç girmek istemiyorum yoksa işin içinden çıkılmaz. Yıllar geçtikçe kötü günler gördüğümüz aşikar en azından bilim adına başarımız olur da bize moral olur
Nietzsche Gittibimilyarlikmobilya evet bende böyle düşünüyorum,hiçbir şey elimizde değil zaten . Bari böyle şeylere kullansın
Eskobar Nietzsche bende böyle düşündüm bi ara ama sadece biri için değil hepsi için hayır yani o kadar parayı verip uzayda araştırma yapınca nolcak aferinmi diycekler dünyada o kadar aç insan var iken yapılmaz bence gelişmek uzayla olmaz önce insanla insanlığı araştırsınlar sonra uzayı Mesela epstein davasını araştırsınlar gaziantebe yine vekil olarak aday koymuşlar onu araştırsınlar daha makbule geçer Söylediklerim tüm insanlık için geçerli
Nietzsche Eskobar o dediğin davaları kimse görmez ,zaten o kişi kendilerinden . Kime kimi araştır diyoruz . Öyle kapanıp gidecek her şey aynı devam edecek. Uzay konusunu sırf kendi dönemimde bunu da yaptım demek için yapıyor ,köprüleri yolları her sene dinlediğimiz gibi
Eskobar Nietzsche benim gitmem için bi sebep kalmadı bu milletin bazı şeyleri bilmesi gerek artık gerçekten muhsin yazıcıoğlunuda o yüzden katlettiler zaten adam anlatıyor du herşeyi mertti
Bal10cuk Eskobar aynı fikirde olmamz ben hiç oy kullanmadım. Ve bir daha Muhsin Yazıcıoğlu gelmeyecek…
Gittibimilyarlikmobilya 14 gün sonrasına bakalım artık orda ki yapılacak deneyler olumlu sonuçlacak mı bize ne gibi fayda sağlayacak.
kizsidikaa Gittibimilyarlikmobilya 55 milyonun harcanması gereken daha önemli yerler var diye düşünüyorum ama inşallah bilim adına yapılan bu şeyde. Bi ise yarar elbet 🤷🏻♀️konuya pek vakıf değilim bilemiyorum yani yıllardır uzayla ilgili yapılan uçuşların deneylerin faydasını araştırmak lazım çünkü bariz bilinen bir şey duymadım
Kuzuletta Gezi olayları zamanı zarar 200 milyar dolarken, bilim için 50 milyon dolara laf ediyorlar. He bir de Alper kaptan, Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir.” Sözünü paylaşınca kabul ettiler 😅
Esmer_hatunnn Gittibimilyarlikmobilya evet gurur duyuyoruz ama bilmiyorum ben giden paraya acıyorum Türkiye de her gün ölen sma li çocuklar varken 50 milyon dolar para bu iş için veriliyor