bukii27 aykirikadin ya seni yerimmm hepimize ait detayları da hatırlıyor kraliçe sensin asılll yaaa🖤💐Kendşmş mafya karısı gibi hissetim
aykirikadin @HurremSultan o benim sultanım, dikkatımı çeker enerjisi😊 @belladonna aklı dikkatımı çekiyor..😊 @etoile aklı ve kalbi yüreği😊 @Yasak_elma masum kalbi😊 @Cicekliperde kalbi ve muhabbeti..😊 @Goat kalbi..😊 @Sokaklambasi aklı ve kalbi..😊 @Moonlight_ muhabbeti…😊 @Afrodit Ateşi dikkatimi çekiyor.😊 @TombulHatun aklı ….😊 @Deletedmom_18 @kleopatranizzz @Medusa @MedavikPastam @Rouge @Zamansiz_ @zarifhanim @Sedaa @Senanur-35 😊@Susunbebekuyuyo @Nietzsche @lanjalee muhabbetleri 😊 @bitterdelisi24 @Bsrkaya aklı dikkatımı çekiyor😊 @Yetoooooooyaaaaa @Buzlulimonatam @Bubenimoykumm @Burnumageliyoduslkmsn sohbetleri..😊 @dnz23 @Etipetito @Eskobar @eflalle @elifdedimbededim @Gittibimilyarlikmobilya @Sevde_20 @sayee sohbet ve muhabbetlerii..😊 @Pinkoooo @Deleted33 @melebek @Artemis_ @lidyaaa__ @tubikooo @pembedus @1939 @burcu21 @xyzem enerjisi..😊
Bubenimoykumm aykirikadin vallahi bravo tek tek etiket yapıp sabırla bizleri andığın için teşekkürler 🫶
fatima19 gizew valla HurremSultan en çok enetji aldığım hürremdir kendisiyle iyi bi arkadaş olmayı çok isterdim malesefki baya uzağız ne yapar eder yüz yüze görüşürdüm kız 😁 şaka bi yana nedenini bilmem ama çok yakın hiss ediyorum 🌹
lanjalee aykirikadin gerçekten bu kadar emek verip tek tek etiketlemen muhteşem bir detay ❤️ senin de ne kadar dikkat çektiğini ve merak uyandırdığını söylemek istiyorum 🌺😊