Gittibimilyarlikmobilya
askı alma sebebiniz gerçekten komik
ama kidstin sorunu bu gercekten en ufak sohbette askı alımı oluyor veya post silimi oluyor birşey olmadığı halde..
1 ay öncesin de bir post actım orada sohbet postu cok fazla güldük eğlendik diye askıya alındım 1ruzgarannssı var orada postunuz silinmiştir uygun degildir yazdı küfür vs yok ben gelene kadar konuşsun dedim diye askı yedim hey allahım dedım birde orada muhabbet postunu öneri postu olarak degiştiriyorlar
burası öyle degil tabiki

tubikooo
    olabilir gayet normal bir durum hakkınızda kötü bir yorum yapmadım farkındaysanız sadece olanı söylemek istedim
    tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum

BlackMambaa_
      Kötü yorum yaptığınız için değil, olanı açıklamak için yazdım bende zaten. Gerçekten moderatör başvurusu yaparsanız kuralları biraz anlamış olursunuz belki diye.
      İyi geceler 😌😌

tubikooo ay dur biraz gizemli kalayimmm 😜🤣 momdan ve kidsten taniyorum senii.. oglunada ayri hayraniiim🥰❤️

tubikooo hmmm nasil bir ipucu versem bilemedim ki simdii🤣 2 cocugum var iyi mi😁😁

tubikooo avusturyada yasiyorum gecenlerde tr gidip geldimm 😅
          Veee kidste diyet ve egzersize basliyorum diye post actim sende etiket düzenlemesi yaptin 🤭