Lalderiin hadi hadi olmuştur güzel geceleriniz anlatsana sohbet ediyoruz şurada sonuçta kimseye iftira atıp yalan konuşmuyoruz bizim yakın arkadaşlarımız dostlarımız olmadığı için ki olsada güvenmiyoruz e burda ne güzel sohbet ediyoruz

Zeeynep ne kadar beyinsiz olduğun ortada yasımı yazmışım kormusun

Zeeynep utanılacak bişey varsa söyle bana asıl senin burda olman utanç verici yazma niye yazıyon rahatsız oluyorsan

zumram02 şakamısın niye erkeklerdemi var burda bence sen öyle yazdığına göre sen erkeksin

Liyasare yazip yazmicsmi sanami sorucam asil sen kendinden utan gelmissin buraya kocanla ne bok yaptigini anlatiyosun utanma olsa sende anlatmazsin utanmaz

Zeeynep evt neden olmasın belki deyisik şeyler yapmak istiyorum zoruna gidiyor sa yazmasaydın

Zeeynep😂😂kız sen baya kıskanç çıktın yoksa sizin aranızda bişey olmuyo kiskandinmi beni hah hah

Liyasare senimi kiskancam gulderme beni boyle yatak odalarini anlatanlari kiskanmam ben sen merak etme

Liyasare valla tüyo varsa bende alırım bir dal 😂 2 yaşında oğlum var. O doğduğundan beri o kadar yoruluyorum ki. Geceleri saat 1 de uyuyor ondan sonrada hiç halim kalmıyor sekse mekse 😂

Sel123 çocuğu olanlar hep böyle diyor zor oluyor demek ki çocukla haklısınız 😂👼🏻

Zeeynep yav sen niye giriyorsun postuma ne yazıldığı belli zaten ben utanacak bişey yazmadım asıl sen postuma girip böyle yazdığın icin

Lalderiin geçen eşim diyorki oğlumuzu nasıl yaptığımızı hatırlıyor musun 🤣 o kadar unutmuşum ki 😂😂

Liyasare yaa nasil utanmiyosun yatak odani millete anlatiyosun zevkmi duyuyosun