Eskobar elden ne gelir insanın elinde olmayan bişey bu mallık bu saflık

egce şütfen elden bişey gelir deme çıldırıyorum ben aklıma ablam geliyor biz yalvarıyoruz hala şerefsiz kocasının yanında hiçbişeye yanmam 3 çocuğu var annemgile gelse mis gibi hayatı olacak işe girip çalışır çocukları büyük ama oda aynı elden ne gelir diyor delil topla diyorum kaldıramam diyor biliyor ama görmek istemiyor söylemeyin lütfen elden bişey gelmez demeyin

• egce bunu yanıtladı.
    • egce bunu beğendi.

egce birde ne mallıkla ne saflıkla bede gerizekalılıkla alakası yok bilmiyorum bu farklı bişey adını kimsenin koyamadığı bişey

• egce bunu yanıtladı.

meliha098 aldatan hiçbir erkek karısından boşanmayı düşünmüyor..Ve karılarını severek bu boku yapıyorlar

Eskobar demek istediğim bu saflık bu mallık bu gerizekalılık için elden bişey gelmiyor huy gibi bişey olmuş artık

egce bence heyecan adrenalin arıyolar kaşak göçek mesajlar görüşler sikişler daha tatlı geliyo galiba😂😂😂😂

• egce bunu yanıtladı.
        • egce bunu beğendi.

Eskobar aşk mı?bağımlılık mı?paranoyaklık mı?gerizekalılık mı ?bende bilmiyorum .

fatima19 gizli şeyler daha mı güzel diyorsun bu erkekler için 😏

egce bence gizli değildi aldatmanın başlıca sebebi erkeğin olqunlaşmamış olması tabi büyük yaşlarda aldatan erkeklerde var ama çoğunluk 20/30 arası bence o yüzden hep olgun biriyle evlenmek istedim ve evlendim daha küçük yaşda erkekler daha ergen gibi oluyolar 🙂bide kızlarında söylediyi gibi karakter meseleis var bazıları karaktersiz , bide karıları ful güzel olub gidib bi maymunla aldatanları hiç anlamıyorum

• egce bunu yanıtladı.

fatima19 ne kadar güzel yazmışsınız 🌸❤️benim angus 30 üstü yani ergenliği çoktan bitirmiş diye düşünüyorum .aldatmanın yaşı yoktur arkadaşlar bence.