Deleted_15 Olsun napalım🤷♀️😀
Aydınlanma postu🔥😁
- Düzenlendi
HurremSultan vallahi duşumu almıştım yorgundum adam pat diye arkadan geliverdi bende dediğin ters pozisyonda yaptım yapacağımı sonuç dizlerim ağrıyor 😂😂😂biz bu pozisyonda yaparız genelde hepde aynı sonuç olur dizlerim ağrır bırakırım bu defa inatlaştım keşkede inatlaşmasaydım 😂😂🥹 aldıkların hakkında da tek bir bilgim yok hürremsuuu😅
Benim iki gündür hala bacaklarım ağrıyor bugün yokum hürremcim inş yani 😂🤭 @HurremSultan
HurremSultan o y ile baslayan kelime cook itici geliyor bana yaa soguyorum hemen bende solucan dicem hahahaha kudursun 😅
Rouge kanka dediğim pozisyonda yaptığın için mi aciyyor 😂😂
Askkadini solucan deme kız bende sevmiyorum öyle demeyi ya oggh geliyor öyle demek hoşlarına gidiyor galiba😂😂✨
Demokrit bebek yağını beğenmedim ya yakıyor gibi birde aşırı kaygan yaptı 🥲🥲 hissiz oldu resmen😂 teşekkür ederim balım keşke kocam da ne kadar düşkün olduğumu bilmese😂😂 bana aşkından oluceksin diyip duruyor 😂😂
HurremSultan dicem o beni soguttu bende onu sogutucam gicik edecem
belladonna dkdkdk açtım açtım ama kimse diğerini kullanmamış birde en çok o satmış 😂😂😂
Deleted_15 dhslgxkzbx
Kekillikamisci aldım işte eve geldi adetimin bitmesini bekliyorum bu sene biter inşallah 😂😂
Senanur-35 o da kayganlastirivi olarak mi kullaniliyor sen kullandinmiigg
Sahra5 kayganlastirici değilde diğerini diyorsun demi yavrum çünkü bir damla kullanın diyor tam olarak nereye surucez😂
TombulHatun biz sık sık yapiyoruz onu 🤭🤭🤭 bende çok seviyorum onu hatta ben iki kat yatıyorum yatağın üstüne öyle de Güzel oluyor😁😁😁😁 nasıl anlatılır bilemedim ama😂😂😂
bukii27 kanka o pozisyonda aşırı iyi degilmi dkdkdk spora başlatır adamı 😂😂😂
HurremSultan iki kat derken :)
Askkadini ahahahha bamya de o zaman 😂😂😂
HurremSultan
Deneyimle onu da, bizimle paylaş aydınlat bizi Hürrem 😅
TombulHatun kanka dur anlatmaya calisicam bı dka resim bulurum belki😂😂
HurremSultan cokmu uzun suruyo