HurremSultan Kekillikamisci aldım işte eve geldi adetimin bitmesini bekliyorum bu sene biter inşallah 😂😂
Senanur-35 HurremSultan evet kayganlaştırıcı etkisi güzel . birde afrodizyakta içerdiği için güzel bir his bırakıyor
HurremSultan Sahra5 kayganlastirici değilde diğerini diyorsun demi yavrum çünkü bir damla kullanın diyor tam olarak nereye surucez😂
HurremSultan TombulHatun biz sık sık yapiyoruz onu 🤭🤭🤭 bende çok seviyorum onu hatta ben iki kat yatıyorum yatağın üstüne öyle de Güzel oluyor😁😁😁😁 nasıl anlatılır bilemedim ama😂😂😂
bukii27 HurremSultan kıaz hemdee nasıl biliyordum ben zaten tadını da bacaklarım ağrıyor diye yapamıyordum dün biraz inatlaştım şuan dizlerim ağrıyor 😂😂🫶🏻🧡🥰
TombulHatun HurremSultan he tamam bende yapıyorum da isimlerini bilmiyorum ayakta da oluyo bu he ama sıkı tutunman lazım kafamı konsola vurmuşluğum var tam katlanamayınca :))))
bukii27 HurremSultan bunu bizde yapıyoruz birde şey pozisyonu ver dur atıcam ben onuda çok seviyorum 😂🥵🥵
HurremSultan TombulHatun bende bilmiyorum işte anlatamadım o yüzden 😂😂😂 burda bazen ismi ile telaffuz ediyorlar kız diyorum bu neee😂😂
TombulHatun HurremSultan kız sen ayakta eşin arkada eğil işte aşağı :) önce ellrini bir yere tutun şeklini al sonra elini bırak tam kır kendini sen zayıfsın rahat yaparsın :)
HurremSultan belladonna bı film vardı şey diyordu kadın anlat kız anlat incigini cincigini😂😂😂 bende o abla gibi oldum teşekkürler 😝😝